• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
Nikogo nie obrażając. Chodzi mi że czas leci ja jak miałem 25 już i tym myslałem na poważnie a teraz??? Mam 39 i jeszcze nic. Ale termin już jest para już jest tak że liczę że nic po drodze się nie skomplikuje
Obyś tylko w tym, jak z nimi pisałeś był szczery
Najgorzej, jak się trafi na takie osoby co w necie zbudowały swój super obraz, a w realu...

Mężczyzna

janeczek216

Nowicjusz
Obyś tylko w tym, jak z nimi pisałeś był szczery
Najgorzej, jak się trafi na takie osoby co w necie zbudowały swój super obraz, a w realu...
Było już spotkanie w realu na luźnej gadce. Po długim pisaniu i stwierdzeniu że jesteśmy ,,normalni" to samo było na żywo więc już tylko finał

Mężczyzna

janeczek216

Nowicjusz
Trzy razy zdąży im się odwidzieć. Nie nastawiaj się na wiele, to mniej będziesz później żałował.
Biorę to pod uwagę. Ale dziwi mnie takie podejście bo już kilka razy było blisko. Albo jesteś zdecydowany albo nie. Chyba w taki układ łatwiej wejść w bliższym gronie. Co myślicie ???