• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
Akurat mnie nie chodzi ani o jedno, ani o drugie.
Zresztą, brak luzu to bodaj ostatnia rzecz, o jaką można by mnie posądzać. ;)
Po prostu jako heterykowi, tak bliska obecność nagiego podnieconego faceta ze stojącą pałą, przeszkadzałaby mi.
Nie miałbym nic przeciwko trójkątowi z dwiema kobietami. Czy nawet z trzema lub czterema - wtedy byłby to czworokąt lub pięciokąt.
A na przeróżne seksualne zabawy jestem naprawdę otwarty.
Jednak bez udziału drugiego faceta - to jest dla mnie nieprzekraczalna granica. Podobnie jak wszelkie skatologiczne zabawy itd.
Nigdy nie mów "nigdy". Wszystko się zmienia, upodobania też.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Najlepsze sa kameralne spotkania do tego typu akcji, gdzie spokojnie można rozgrzać obie dziurki partnerki, bez pośpiechu, a wtedy gdy jest w pełni wyluzowana odczuwa najwięcej przyjemności z jednoczesnego penetrowania

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Przebywałeś kiedykolwiek większym gronie, nawet bez udziału ? Czy to pierwszy raz ogólnie w każdej konfiguracji powiększonej ?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Będę jako ten 3

Będę jako ten 3 dochodzący do pary, pierwszy raz. Jakieś porady. Ogólnie stresu brak fantazji mnóstwo partnerka wyzwolona na maca bez krępacji jej partner zachwycony wyborem (mną 😁😁😁) Jako kobieta którą bierze dwóch facetów jakie masz oczekiwania ???
Moje oczekiwania?

Myśleliśmy o tym od dawna. Niedawno opisałam pisałam kolejną wizytę w swingers klubie. To tam poznaliśmy kolegę. Miły, elokwentny, szarmancki, dowcipny . Jego dotyk, pocałunek, pieszczoty. Przekonał mnie do siebie. Tam do podwójnej penetracji nie doszło. Później wynajęliśmy apartament. On przyjechał. Była też nasza przyjaciółka. To był pierwszy raz.

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
zazdroszczę, fajna akcja.

,,Później wynajęliśmy apartament. On przyjechał. Była też nasza przyjaciółka. To był pierwszy raz.,,

i przeżycia niezapomniane.
rozumiem też, że później jeszcze utrzymywaliście kontakt ku obopólnemu zadowoleniu.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
zazdroszczę, fajna akcja.

,,Później wynajęliśmy apartament. On przyjechał. Była też nasza przyjaciółka. To był pierwszy raz.,,

i przeżycia niezapomniane.
rozumiem też, że później jeszcze utrzymywaliście kontakt ku obopólnemu zadowoleniu.
Oczywiście. Było drugie spotkanie. W grudniu planujemy kolejne.