• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Podwójna penetracja

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Tylko jedna ze wszystkich moich kobiet potrafiła powiedzieć co lubi, czego pragnie i co chciała by jeszcze wypróbować. Gdy powiedziała trochę ze wstydem na twarzy, że czasem lubi anal to robiłem ją w tylną dziurkę. Jak powiedziała, że na razie pauza bo ją boli garaż to była przerwa. Chciała spróbować DP to był najpierw test z durex wibratorem w cipce, a ja gościłem na zapleczu. Niestety ten mały szmaciarz wpadł jej do pochwy tak głęboko, że wpadła w panikę. Nawet potrafiła wyznać, że kiedyś chciała popracować jako prostytutka, ale bała się że trafi jej się obleśny koleś. Niestety nie wyszło nam z kilku innych powodów. Gdybym był z nią do dzisiaj to takie eksperymenty jak DP czy swing..nie były by problemem.

Mężczyzna

lowca_doznan

Cichy Podglądacz
Moja największa dotychczas niezrealizowana w pełni fantazja. Robiłem wiele razy z wibratorem jako drugi i było super dla obu stron, zarówno w dwie dziurki jak i na dwa w cipkę. Dobrze rozgrzana kobieta uwielbia oba warianty, to jak dziewczyny krzyczą i jakie mają orgazmy jest nie do opisania. Ja też lubię to uczucie jak się przesuwa drugi sprzęt obok mojego, mega doznanie. To jak to musi podniecać we troje.
W trójkącie jak na razie próbowałem tylko we dwóch w usta dziewczyny wraz z jej mężem, fajnie było, kręci zarówno widok jak i złamanie pewnego tabu - drugi penis w tej sytuacji dodatkowo podnieca.

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Ja tylko próbowałem w układzie dildo/wibrator i mój fiut, kobieta zawsze miała mocniejsze orgazmy. Ogółem z naszych zabawek to okazało się że korek analny najtańszy z wszystkiego dał najwięcej radości. Warto też dodac ze jak kobieta ma np coś w tyłku i facet ja bierze to też odczuwa to zupełnie inaczej

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Ja tylko próbowałem w układzie dildo/wibrator i mój fiut, kobieta zawsze miała mocniejsze orgazmy. Ogółem z naszych zabawek to okazało się że korek analny najtańszy z wszystkiego dał najwięcej radości. Warto też dodac ze jak kobieta ma np coś w tyłku i facet ja bierze to też odczuwa to zupełnie inaczej
Wiemy. Wspaniałe odczucia.

Mężczyzna

Pit87

Seks Praktykant
Jutro tego doświadczę. Mąż, koleżanka, dildo, wibrator, strapon .
Jak dla mnie to jedyna prawilna forma DP.
W moim związku pozostanie na zawsze w "fantazjach NIE do zrealizowania".
Tak jak ja nie zgodziłbym się nigdy na dodatkowego faceta w łóżku, tak moja żona nie chce tam innej kobiety.
Nikt nikogo nie namawia i szanujemy swoje ograniczenia.