Owszem.No tak też właśnie słyszałem, ale wydaje mi się że podczas takiej akcji to w ogóle nie przeszkadza. A dla ciebie to pewnie rozkosz nie do opisania co?
Owszem.No tak też właśnie słyszałem, ale wydaje mi się że podczas takiej akcji to w ogóle nie przeszkadza. A dla ciebie to pewnie rozkosz nie do opisania co?
Ja marzę o podwójnej penetracji. Seks z dwoma mężczyznami to moja największa seksualna fantazja. Kilka lat temu przeżyłam swój pierwszy i jak dotąd jedyny trójkąt z dwoma mężczyznami ale bez podwójnej penetracji. Było to z moim facetem i jego kolegą, wszyscy długo znaliśmy się. Była to raczej delikatna wersja trójkąta, kochali się ze mną po kolei, a loda robiłam tylko mojemu. Mój facet kontrolował przebieg spotkania. Kiedyś dawno temu wspomniałam mu o mojej fantazji i jakiś czas później zorganizował spotkanie we trójkę, chciał pomóc w spełnieniu mojej fantazji. Ale wyszedł z tego pokiereszowany psychicznie. Chyba tylko ja i kolega mieliśmy z tego frajdę, mój facet ciężko to zniósł. Poza tym czułam się dość skrępowana bo dobrze ich znałam. Od tamtej pory prawie w ogóle nie ma tego tematu. Z mojego doświadczenia wiem, że lepiej realizować śmiałe fantazje z obcymi osobami. Cały czas marzę o dzikim seksie z dwoma obcymi facetami, bez żadnych zahamowań. Pragnę być cudownie wypełniona w obie dziurki. Uwielbiam oglądać filmy w kategorii threesome mfm. Już sama myśl o tym, że pieprzyłyby mnie dwa twarde kutasy, powoduje, że przechodzą mnie ciarki.Co sądzicie o podwójnej penetracji ? Miałyście takie doświadczenie?
Ten fragment mnie zaintrygował. Dlaczego wyszedł z tego pokiereszowany?... Ale wyszedł z tego pokiereszowany psychicznie. Chyba tylko ja i kolega mieliśmy z tego frajdę...
A ja mam taką fantazję, że robimy sobie tu wszyscy SF sex party, wynajmujemy gdzieś jakiś elegancki , przestronny apartamencik w hotelu i spełniamy takie kobiece fantazje naszych koleżanek z forum Co ty/wy na to?Ja marzę o podwójnej penetracji. Seks z dwoma mężczyznami to moja największa seksualna fantazja. Kilka lat temu przeżyłam swój pierwszy i jak dotąd jedyny trójkąt z dwoma mężczyznami ale bez podwójnej penetracji. Było to z moim facetem i jego kolegą, wszyscy długo znaliśmy się. Była to raczej delikatna wersja trójkąta, kochali się ze mną po kolei, a loda robiłam tylko mojemu. Mój facet kontrolował przebieg spotkania. Kiedyś dawno temu wspomniałam mu o mojej fantazji i jakiś czas później zorganizował spotkanie we trójkę, chciał pomóc w spełnieniu mojej fantazji. Ale wyszedł z tego pokiereszowany psychicznie. Chyba tylko ja i kolega mieliśmy z tego frajdę, mój facet ciężko to zniósł. Poza tym czułam się dość skrępowana bo dobrze ich znałam. Od tamtej pory prawie w ogóle nie ma tego tematu. Z mojego doświadczenia wiem, że lepiej realizować śmiałe fantazje z obcymi osobami. Cały czas marzę o dzikim seksie z dwoma obcymi facetami, bez żadnych zahamowań. Pragnę być cudownie wypełniona w obie dziurki. Uwielbiam oglądać filmy w kategorii threesome mfm. Już sama myśl o tym, że pieprzyłyby mnie dwa twarde kutasy, powoduje, że przechodzą mnie ciarki.
Moja też tak mówi.Nie ma nic lepszego od dwóch facetów którzy ruchają mnie na dwa otwory.....
A twoja już miała dwóch?Moja też tak mówi.
TakA twoja już miała dwóch?
Zamias zajmoeac się interpunkcja zwal se literówkę .
Możemy spróbowaćCo sądzicie o podwójnej penetracji ? Miałyście takie doświadczenie?
Bo był zazdrosny. Oni dobrze się znali, od czasów szkolnych. A poza tym, to nie była jego fantazja, była wyłącznie moja. Ale od trójkąta minęło już kilka lat, kwas minął.Ten fragment mnie zaintrygował. Dlaczego wyszedł z tego pokiereszowany?
To pozostaje tylko się cieszyć, że kwas minął.Bo był zazdrosny. Oni dobrze się znali, od czasów szkolnych. A poza tym, to nie była jego fantazja, była wyłącznie moja. Ale od trójkąta minęło już kilka lat, kwas minął.
Dałaś mu powód do zazdrości?Bo był zazdrosny. Oni dobrze się znali, od czasów szkolnych. A poza tym, to nie była jego fantazja, była wyłącznie moja. Ale od trójkąta minęło już kilka lat, kwas minął.
Mogłaś przyprowadzić swoją koleżankę , żeby się odwdzięczyćTo pozostaje tylko się cieszyć, że kwas minął.
Mogło być dużo gorzej...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Podwójna penetracja | Fetysze i perwersje | 12 | |
A | Podwójna penetracja | Seks | 18 | |
M | Podwójna penetracja | Seks | 43 | |
X | Kręci mnie mkm, trójkąt z parą i podwójna penetracja. Czy warto w to iść? | Porady seksualne | 43 | |
T | Penetracja na chwilkę - bez kontynuacji | Seks | 1 |