• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy seks z prostytutką

Mężczyzna

maxis

Erotoman
A Ty myślisz, że choć jedna osoba tu wierzy w Twoje "Pamiętniki Dziwkarza Mnicha-Pustelnika" ??? 🤣🤣🤣
Jeżeli jesteś realną postacią, to jestem skłonna uwierzyć, że to prostytutki Tobie płacą, żebyś nie dzwonił i się nie umawiał.
Tak myślałem, że nie da rady nikt w to uwierzyć, ale naprawdę tak jest i szczerze czekałem na to kiedy zostanę tu obrażony po raz kolejny, ale jakakolwiek obraza już mnie nie rusza.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Drażnią mnie jęczybuły. I odwrotnie, jak coś jest dla kogoś drażliwe, to pisze o tym 4 razy za dużo. Patrz Marcin i kutas.
A co mnie Marcin i kutas obchodzi. Już się nauczyłem być konkretny i stanowczy, pierdół swoich się opisałem i tak zostałem obrażony nie raz, nie chce ktoś czytać tych moich dyrdymałów to nie, łaski bzy.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
A co mnie Marcin i kutas obchodzi. Już się nauczyłem być konkretny i stanowczy, pierdół swoich się opisałem i tak zostałem obrażony nie raz, nie chce ktoś czytać tych moich dyrdymałów to nie, łaski bzy.
Nie rozumiem jakie łaski bzy. Poprawiam jedynie to co przekręcasz w moich cytatach.

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
55 lat na karku i jeszcze ani jednej panienki lekkich obyczajów 🫣🤭😁,nie wiem czy to wstyd🤔. Jakoś mam odrazę do takich kobiet

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Drażnią mnie jęczybuły. I odwrotnie, jak coś jest dla kogoś drażliwe, to pisze o tym 4 razy za dużo. Patrz Marcin i kutas.
A mnie drażni kobieca hipokryzja i akurat tutaj, na forum, postanowiłem ją ujawniać. Ok. Temat męskiego fallusa może mało wyrafinowany, ale symbolicznie istotny.