• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Patrzenie jak wasz partner/parnerka uprawia seks z kimś innym

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
Gdyby to była jakaś taka moja FWB czy koleżanka do seksu to tak. Ale z taką dziewczyną na stałe to na pewno nie. Tylko mojego kutasa może ujeżdżać

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
U nas wątek zdrady kontrolowanej czy cuckold to temat na dirty talk w czasie igraszek. Fantazje, scenariusze z kim, gdzie, jak… Ale oboje wiemy, że temat zupełnie nierealny do spełnienia. I nie mówię tego z rozgoryczeniem. Poprostu dla nas fajnie jak ta fantazja jest tylko fantazją i nic poza to. Kilka wątków temu kolega @Nudista wspominał jak miałoby wyglądać takie spotkanie? Z obcym, z kolegą? Każda z tych opcji niestety niesie sporo ryzyka. Także dla paru chwil satysfakcji szkoda rzucać na szalę zdrowie, bezpieczeństwo i naszą relację 😊. Ale jak wspominałem, temat ideolo na brudne gadki w czasie pieszczot😎

Mężczyzna

IRA87

Nowicjusz
U nas wątek zdrady kontrolowanej czy cuckold to temat na dirty talk w czasie igraszek. Fantazje, scenariusze z kim, gdzie, jak… Ale oboje wiemy, że temat zupełnie nierealny do spełnienia. I nie mówię tego z rozgoryczeniem. Poprostu dla nas fajnie jak ta fantazja jest tylko fantazją i nic poza to. Kilka wątków temu kolega @Nudista wspominał jak miałoby wyglądać takie spotkanie? Z obcym, z kolegą? Każda z tych opcji niestety niesie sporo ryzyka. Także dla paru chwil satysfakcji szkoda rzucać na szalę zdrowie, bezpieczeństwo i naszą relację 😊. Ale jak wspominałem, temat ideolo na brudne gadki w czasie pieszczot😎
Dirty talk to niemal podstawa u nas.. nawet jak mamy seks w trójkę to lubimy swintuszyc w taki sposób. Opowiadając w trakcie o innych jeszcze osobach. Najczęściej o byłych i o tym co z nimi robiliśmy