• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Partner z niskim libido

Kobieta

Natnik

Cichy Podglądacz
Urzekła mnie Twoja historia i jedyne co mogę napisać, to… uciekaj!
Uciekłam, postanowiłam że rozstanie będzie najlepszą opcją. Teraz jestem nawet bardziej zła niż rozgoryczona. Zła, że kolejna osoba zaangażowała mnie emocjonalnie, ale zdawała sobie sprawę ze swoich problemów.

Kobieta

Natnik

Cichy Podglądacz
Czyli kolejny wampir?
Hmm, myślę że tak, chociaż teoretycznie urocza i łagodna osoba. On wie że krzywdził tym brakiem seksu swoje partnerki, że nie potrafił dawać, brać odpowiedzialności (sam przyznał, że to były relacje "matka-dziecko", że był zbyt niedojrzały), że jest mu z tym źle, ale dalej popełnia te same błędy. To, że dopiero gdy go przycisnęłam wyznał mi sporo ze swojej przeszłości, niestety nie świadczy o nim dobrze. Teraz już wiem, że gdy druga osoba nie bardzo jest skłonna do rozmów na temat poprzednich doświadczeń, to jest coś na rzeczy. Drugi raz popełniłam ten sam błąd. Mam nadzieję, że to będzie ostatnia moja lekcja.

Mężczyzna

d0n0r@

Nowicjusz
Hmm, myślę że tak, chociaż teoretycznie urocza i łagodna osoba. On wie że krzywdził tym brakiem seksu swoje partnerki, że nie potrafił dawać, brać odpowiedzialności (sam przyznał, że to były relacje "matka-dziecko", że był zbyt niedojrzały), że jest mu z tym źle, ale dalej popełnia te same błędy. To, że dopiero gdy go przycisnęłam wyznał mi sporo ze swojej przeszłości, niestety nie świadczy o nim dobrze. Teraz już wiem, że gdy druga osoba nie bardzo jest skłonna do rozmów na temat poprzednich doświadczeń, to jest coś na rzeczy. Drugi raz popełniłam ten sam błąd. Mam nadzieję, że to będzie ostatnia moja lekcja.
Błąd będzie się popełniał pewnie nadal, ale dobrze że masz świadomość tej sytuacji. I tak jak piszesz, ukrywanie pewnych aspektów życia nie służy związkowi.

Kobieta

Natnik

Cichy Podglądacz
Błąd będzie się popełniał pewnie nadal, ale dobrze że masz świadomość tej sytuacji. I tak jak piszesz, ukrywanie pewnych aspektów życia nie służy związkowi.
Możliwe, ale mam nadzieję że szybciej się wtedy ogarnę i nie będę miała takich dylematów. Po prostu odchodzę i tyle, nie bawię się w podchody 👍
Sama miewałam problemy ze sobą, ale zwykle staram się już o tym mówić gdzieś na początku, żeby druga osoba miała mój pełny obraz. Inaczej uważam że byłoby to zatajanie ważnych informacji o sobie, a to, tak jak piszesz, nie wróży dobrze na przyszłość.