• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Panowie, wolicie lizać swoje partnerki, czy robić palcówkę?

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Nie zawsze cipka jest na tyle nawilżona, żeby pchać tam od razu paluchy 😉 więc zwykle na początku w ruch idzie język 👅 a później najbardziej lubię robić jedno i drugie - wkładać paluszki i jednocześnie lizać.
A odpowiadając na pytanie jeżeli miałbym wybierać to wolę lizać, a ponieważ żona też to lubi więc korzystamy bardzo często 😍
A wczoraj w nocy po seksie gdy już mieliśmy spać, żona położyła się tyłem na boku, ja obniżyłem się tak, że miałem głowę między pośladkami i lizałem dziureczki aż zasnąłem 😋😜

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
Lizanie to najlepiej wychodzi podczas gdy żona siedzi mi na twarzy wtedy sam decyduje nad tempem oraz jak głęboko języczek wchodzi. Co do palcówki to kładę dłoń zewnętrzna strona na łóżku, żona siada a ja tylko zginam dwa palce. Moja to uwielbia ostatnio tak się rozpędziła siedząc na moim ręku że przy końcówce ja dołożyłem swoje ruchy paluszkami aż trysnęła i się trzesła.