• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, wolicie lizać swoje partnerki, czy robić palcówkę?

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Obie formy pieszczot są wspaniałe zarówno dla mnie jak i dla partnerki. Wszytsko zależy od dnia, nastroju i okoliczności. Palcówkę łatwiej zrobić gdzieś w plenerze, na imprezie czy nawet samochodzie. Do minetki potrzeba więcej prywatności :).

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Obie formy pieszczot są wspaniałe zarówno dla mnie jak i dla partnerki. Wszytsko zależy od dnia, nastroju i okoliczności. Palcówkę łatwiej zrobić gdzieś w plenerze, na imprezie czy nawet samochodzie. Do minetki potrzeba więcej prywatności :).
Nie zapominaj o połączeniu: mineta, palcówka i squirt :) do tego potrzeba intymności, prywatności, kameralnego nastroju :) A z całą resztą się zgadzam.

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Z pewnością powiem, że ja osobiście nie lubię kobiecie robić palcówki. Zdarzyło się to nie raz ale uważam że wolę wsadzić języczek lub penisa niż paluchy.
Ale z chęcią patrzył bym jak sama się bawi paluszkami, zabawkami, a nawet jak inna jej koleżanka ją rżnie straponem.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
A wbrew powszechnie panującej tu opinii wolę, palcoweczki, większość zresztą partnerek też to preferowała, po prostu wiksza kontrola, fajniejsze bodźce, kontrola nad szybkością, wrazliowscia ucisku, po prostu lepiej i juz. Ale żeby nie było, w czasie gry wstępnej czemu nie, na chwilę byle bez mlaskania, na chwilę bez zbytniego rozczulania, walory widokowe głównie pozostają potem w pamięci a w połączeniu z delikatnym akcentem onanistycznym partnerki,....

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Jedno z drugim da radę fajnie zgrać, powoli aczkolwiek do celu, a potem przyjemność z patrzenia, jak to wszystko jej dało to ci najlepsze 😁