Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Obie formy pieszczot są wspaniałe zarówno dla mnie jak i dla partnerki. Wszytsko zależy od dnia, nastroju i okoliczności. Palcówkę łatwiej zrobić gdzieś w plenerze, na imprezie czy nawet samochodzie. Do minetki potrzeba więcej prywatności .
Obie formy pieszczot są wspaniałe zarówno dla mnie jak i dla partnerki. Wszytsko zależy od dnia, nastroju i okoliczności. Palcówkę łatwiej zrobić gdzieś w plenerze, na imprezie czy nawet samochodzie. Do minetki potrzeba więcej prywatności .
Z pewnością powiem, że ja osobiście nie lubię kobiecie robić palcówki. Zdarzyło się to nie raz ale uważam że wolę wsadzić języczek lub penisa niż paluchy.
Ale z chęcią patrzył bym jak sama się bawi paluszkami, zabawkami, a nawet jak inna jej koleżanka ją rżnie straponem.
A wbrew powszechnie panującej tu opinii wolę, palcoweczki, większość zresztą partnerek też to preferowała, po prostu wiksza kontrola, fajniejsze bodźce, kontrola nad szybkością, wrazliowscia ucisku, po prostu lepiej i juz. Ale żeby nie było, w czasie gry wstępnej czemu nie, na chwilę byle bez mlaskania, na chwilę bez zbytniego rozczulania, walory widokowe głównie pozostają potem w pamięci a w połączeniu z delikatnym akcentem onanistycznym partnerki,....
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.