• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, wolicie lizać swoje partnerki, czy robić palcówkę?

Mężczyzna

Barteq1

Erotoman
/Fantazjujący niedoświadczony here/

Fantazjuję zdecydowanie bardziej o lizaniu niż o palcowaniu, szalenie mnie to kręci. Mam nadzieję, że w praktyce, jeśli będę miał okazję, zrobię to dobrze

Mężczyzna

CiagleNapalony92

Nowicjusz
Uwielbiam obie czynności. A najbardziej kręci mnie to że zaczynam to w najmniej odpowiednim czasie i miejscu... Potrafię kobietę pobudzać palcami i naciskaniem cipki przez spodnie w miejscach publicznych, aby po pewnym czasie kiedy wrócimy na neutralny grunt, mógł zdjąć zawilgocone majteczki, złapać je w żeby, trochę się podroczyć z partnerka, a następnie zaczynając samym czubkiem języka delikatnie muskać jej nabrzmiała lechtaczke...

Mężczyzna

JohnDick

Cichy Podglądacz
Lizać dużo. Obie dziurki i nogi. Ale nie odmawiam sobie paluszków.
Między udami kobiety mógłbym spędzić całe dnie i noce. Wystarczy pokazać palcem a się biorę za robotę od stópek aż tam gdzie się da. Najlepiej jak siedzi mi na twarzy i dociska