• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, wolicie lizać swoje partnerki, czy robić palcówkę?

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Nie ma to jak wylizac swoja partnerke. Czujesz jak wyplywa z niej coraz wiecej soczkow w trakcie. Najczesciej sama prosi mnie o dolaczenie palca lub dwoch w cipce. Najczesciej dostaje jeden lub dwa w dupke i tak sobie dochodzi. Czasami squirtuje co jest najlepsza nagroda za moj wysilek. Nie ma to jak doprowadzanie swojej partnerki oralnie. A bonusem jest 69 kiedy czasem sie nawet na mnie sposci…

Mężczyzna

Jaworzno0

Nowicjusz
A ja często na samym początku daję "buziaczka" w muszelkę na przywitanie a później zaczynam mokrą minetke - najpierw ja nawilżam i pieszczę językiem a jak już nektarek zaczyna wypływać to często wsuwam paluszka do środka jednocześnie liżąc :giggle:

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Zaczynam od delikatnych pieszczot językiem łechtaczki następnie język schodzi niżej na całą cipkę i wewnętrzne strony ud i delikatnie wędruję po wszystkich tych miejscach . Następnie język schodzi trochę niżej dokładam do tego wszystkiego jeszcze drugą dziurkę teraz mój język wędruję w górę i w dół i pieści każdy centymetr