Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Ech, jak ja uwielbiam lizać, to jest coś niesamowitego
Jeżeli mogę zapytać, brakuje Ci tego, że jesteś lizana czy tego, że sama liżesz? Czy może jednego i drugiego
Kocham lizać, penetrować języczkiem obie dziureczki, ze smakiem skosztuję jak smakuje kobieta, pieścić, masować, z rozkoszą to robię bo lizanie zabawy języczkiem jest moim fetyszem
Jako, że jestem tu nowy to pragnę się przywitać. Jeżeli chodzi o temat to uwielbiam lizać cipkę żony, jak czuję, że robi się coraz bardziej mokra, uwielbiam zlizywać kobiecy wytrysk i widzieć jak moja żona ,, zwija,, się z rozkoszy.
Etyka plus paluszek w pupie. Z odmianami, np. dwa palce jednej ręki w cipce jeden drugiej w pubie, albo pieszczenie łechtaczki jedną réką plus paluszek w pupie. Jak widać paluszek w pupie jest elementem stałym
Oba równocześnie!
Zdecydowanie usta na łechtaczce z języczkiem i palec lub dwa w środku masujące parę cm za wejściem i tak może leżeć i tryskać parę razy. Co do tyłka to tylko delikatnie z zewnatrz masaż palcem albo w środku na pieska
Partner bierze łechtaczkę w usta, delikatnie ją ssie, a w tym samym czasie wsuwa palec, dwa i posuwa cipkę. Z upływem czasu ssie coraz mocniej i wsuwa palce głębiej. Pycha
Partner bierze łechtaczkę w usta, delikatnie ją ssie, a w tym samym czasie wsuwa palec, dwa i posuwa cipkę. Z upływem czasu ssie coraz mocniej i wsuwa palce głębiej. Pycha
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.