Kiedy partnerka aż się cała trzęsie to chyba dobry znak, a wtedy włączam kolejny bieg i jest pełen odlotOj zostaje. Oby tylko język miał odpowiednią kondycję![]()
Najlepsze? A próbowałeś kiedykolwiek w realu? Przecież jak skupisz się na osiągnięciu swojej przyjemności, to nie możesz porządnie zająć się partnerką/partnerem69 najlepsze![]()
Próbowałem i to nie raz. Każdy człowiek jest inny. Dla mnie i mojej partnerki jest to świetna pozycjaNajlepsze? A próbowałeś kiedykolwiek w realu? Przecież jak skupisz się na osiągnięciu swojej przyjemności, to nie możesz porządnie zająć się partnerką/partnerem
Masz rację. Każdy jest innych. Miłej zabawyPróbowałem i to nie raz. Każdy człowiek jest inny. Dla mnie i mojej partnerki jest to świetna pozycjai potrafimy konkretnie odlecieć
Kolego, miałem to samo z poprzednią partnerką, z którą de facto byłem lat 9.Wielokrotne rozmowy i zawsze ta sama odpowiedź ze jej to nie kręci i tyle.
Lizanie i wkładanie języka głęboko do cipki w czasie gdy ona robi cuda z moim penisem, to najlepsza część całego aktu seksualnego. Gdy jesteśmy już rozgrzani, wchodzę w nią od przodu i bokiem, bardzo głęboko, tak przez 5 minut, później wracamy do lizania wzajemnego, najpierw ja nad nią, później na boku, tak jest dłużej, a później ja na dole i jej liżę cipeczkę, a ona dochodzi do szału, jak już nie może dłużej, wchodzę od tyłu, chwilkę, a ona mi ucieka na niby, ja za nią i dalej wchodzę... To nas podnieca, robimy to z ranalizac a potem lizac z palcówką
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Panowie pokazujemy swoje klaty | Seks fotki i filmy | 13 | |
L | Stopki rajstopki panie i panowie | Ogłoszenia | 0 | |
Z | Panowie w leginsach sexi czy unsexi | Seks | 21 | |
E | Panowie Panie czy zdarzyło się wam podglądać kogoś za młodych lat | Seks | 11 | |
A | Panowie bi | Seks | 42 |