• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Otwieranie drzwi nago.

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
Ja mam podobne doświadczenie, lecz to ja stalem nagi ale po drugiej stronie drzwi. Umówiona akcja z inicjatywy spotkania z dziewczyną która chciała spróbować czegoś innego

Mężczyzna

axell74

Cichy Podglądacz
ok, skoro tak. Z żoną często robimy sobie wypady do innych miast, wynajmujemy jakies mieszkanie na dwa dni, zazwyczaj facetom od dostarczania jedzenia otwierała nago, ona to bardzo lubi, nie krępuje sie nagości. W domu zdarzało się latem gdy się opalała nago w ogrodzie że jak DPD chłopak przyjeżdżał to nie ubierała się odbierając paczkę.
Ja jestem rogaczem od wielu lat, moja zona jak sie spotykała z facetami na takich wyjazdach dostawałem też czasem zadanie odbioru jedzenia nago, to były pomysły jej.

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
ok, skoro tak. Z żoną często robimy sobie wypady do innych miast, wynajmujemy jakies mieszkanie na dwa dni, zazwyczaj facetom od dostarczania jedzenia otwierała nago, ona to bardzo lubi, nie krępuje sie nagości. W domu zdarzało się latem gdy się opalała nago w ogrodzie że jak DPD chłopak przyjeżdżał to nie ubierała się odbierając paczkę.
Ja jestem rogaczem od wielu lat, moja zona jak sie spotykała z facetami na takich wyjazdach dostawałem też czasem zadanie odbioru jedzenia nago, to były pomysły jej.
Pozazdrościć takiej żony szczęściarzu. Wiele bym dał żeby i moja taka była

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
Szkoda, że nie mogę mojej namówić. Kręci mnie takie pokazywanie się :)