• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Otwieranie drzwi nago.

C

col.Greg

Guest
Coś w tym stylu?: Dzwonek do drzwi. Wiedziałam, że to kurier, narzuciłam na nagie ciało szlafroczek i poszłam otworzyć. Jaki mlody?! Rozchyliłam górę szlafroka, tak żeby mógł zobaczyc piersi. Ale zrobił minę! Ha, ha ha. Fajne..........

Mężczyzna

intrygo

Nowicjusz
Coś w tym stylu?: Dzwonek do drzwi. Wiedziałam, że to kurier, narzuciłam na nagie ciało szlafroczek i poszłam otworzyć. Jaki mlody?! Rozchyliłam górę szlafroka, tak żeby mógł zobaczyc piersi. Ale zrobił minę! Ha, ha ha. Fajne..........
Nie ważne w jakim stylu, ważne żeby kobiety się wypowiedziały na ten temat. Może nawet swoim ukochanym tego nie mówiły a tutaj mogą napisać

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Otwieram drzwi a tam zonk, kurierem jest dziewczyna i widzę, że piersi ma ładniejsze niż moje. Ale peszek 😕😜

C

col.Greg

Guest
Czyli dwie nagie kobiety w drzwiach, my patrzymy a one mają radochę z nas:unsure: I jestesmy w temacie.

C

col.Greg

Guest
29 postów, ani jednej kobiety, przypadek:unsure:. Dajmy oddech wątkowi.