• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Otwarty związek, co o tym sądzicie?

Mężczyzna

rainyman

Cichy Podglądacz
Ja w otwartym związku jestem prawie 15 lat. Od samego początku jak tylko zaczęliśmy się spotykać żona powiedziała mi że lubi kobiety i jeżeli chce być z nią to muszę się na to zgodzić. Ona oczywiście nie będzie miała nic przeciwko temu że ja spotkam się z inną kobietą. Podstawą zaufania u nas jest szczerość i mowimy sobie o wszystkich naszych przygodach. W sumie wyszło tak że głównie to ona ma dziewczyny które przyprowadzą do domu i zabawiamy się wspólnie.
Gorzej by było jakby ci zaproponowała spotykać się tylko z facetami :)

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Ja w otwartym związku jestem prawie 15 lat. Od samego początku jak tylko zaczęliśmy się spotykać żona powiedziała mi że lubi kobiety i jeżeli chce być z nią to muszę się na to zgodzić. Ona oczywiście nie będzie miała nic przeciwko temu że ja spotkam się z inną kobietą. Podstawą zaufania u nas jest szczerość i mowimy sobie o wszystkich naszych przygodach. W sumie wyszło tak że głównie to ona ma dziewczyny które przyprowadzą do domu i zabawiamy się wspólnie.
opowiedz jak Wasze spotkania wyglądają i czy jest coś czego jeszcze nie spróbowaliście czy przez 15 lat macie już wszystko przerobione?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry