• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Osoby poznane na tym forum

Mężczyzna

adrian1112

Cichy Podglądacz
Dopiero założone konto (dlaczego ja wcześniej tutaj nie trafiłem?) Także myślę że uda mi się zawrzeć tutaj jakieś interesujące znajomości. 😀

Mężczyzna

Tadek-7

Cichy Podglądacz
Ze mna nawiązała kontakt dziewczyna 19 latek ale tylko na erotyczna korespondencje mailową. Rozważaliśmy że jak co to bedzie real. Pisaliśmy ze sobą 5 tygodni - było dość fajnie ale klapło i się skończyło. Tadek 35 ( Tadek-7@o2.pl)

Mężczyzna

jakubek

Cichy Podglądacz
No cóż, ja tam jeszcze nikogo nie poznałem, nie jestem zbyt aktywnym forumowiczem, aczkolwiek przeglądam, czytam. Kto wie co życie przyniesie. Doświadczenia swoje mam i spojrzenie na pewne rzeczy też :)

trybel1

Biegły Uwodziciel
Poznałem tu kiedyś dziewczynę z Brzeszcz , zgadaliśmy się na wspólne wciąganie amfy którą załatwię i ją poczęstuje.
Umówiliśmy się , że jako że poznaliśmy się przez sex forum , podczas wciągania kresek , będę mógł się przy niej masturbować. Ona jak tam chce
Podjechałem do niej do niedalekich Brzeszcz , kupiłem jej parę piwek i zrobiliśmy sobie małą imprezkę w moim samochodzie
Byłem mega podniecony kiedy tak siedziałem przy niej na golaska z pałką w ręku
Ona wolała bardziej wciągać i pić alko , rozmawiając ze mną zupełnie ubrana
Niestety z czasem chciała tej amfy więcej i więcej , i wydzwaniała do mnie natarczywie po nocach , więc musiałem sobie dać spokój
Seksu nie uprawialiśmy , głaskaliśmy się tylko wzajemnie coraz bezwstydniej
Nie ma jej już niestety na tym forum , a odnowiłbym tę znajomość bardzo chętnie :)

Mężczyzna

squarex88888

Seks Praktykant
Jestem tu od 17 lipca tego roku w tym miałem ok 20 dniowego bana 3 kobiety ze mną pisały w prywatnej korespondencji, ale jako gość który jest prawdopodobnie truecelem/incelem i na domiar złego ma zaburzenie ze spektrum autyzmu nie udało mi się z nimi spotkać.

C

col.Greg

Guest
Jestem tu od 17 lipca tego roku w tym miałem ok 20 dniowego bana 3 kobiety ze mną pisały w prywatnej korespondencji, ale jako gość który jest prawdopodobnie truecelem/incelem i na domiar złego ma zaburzenie ze spektrum autyzmu nie udało mi się z nimi spotkać.
Moje gratulacje.
W korespondencji z kobietami masz większe sukcesy niz niejeden z kolegów. Trochę Ci zazdroszczę.
Podobne parametry osiągnąłem po roku pobytu na SF.;)