Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Czytając tą wymianę zdań po paleniu miałem wrażenie że wypaliłem więcej niż trzeba i mózg nie pracuje jak trzeba. Po przeczytaniu na trzeźwo wciąż mam to wrażenie.
A ja poznałem kilka bardzo fajnych osób z nielicznymi udaje się utrzymać stały kontakt ale nie jest to nie możliwe zależy od człowieka pozdrawiam ciepło z tego miejsca
Miałam okazję poznać osobiście pewnego człowieka z którym pisałam na forum od kilku miesięcy, było to podyktowane czystą ciekawością poprostu chciałam poznać "zawodowego bezrobotnego" (39 lat i nawet jednego dnia w pracy )
Podobała mi się jego szczerość szuka kobiety która będzie go utrzymywać" bo jemu robić się nie chce "jednak lubi piwo i wycieczki
Naprawdę z trudem opanowywałam śmiech.
coś w tym jest
i w sumie cofam to pytanie/stwierdzenie - sama miała/mam (??) propozycję (poważną) matrymonialną ale ranek jest i nie skojarzyłam faktów
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.