Czytając tą wymianę zdań po paleniu miałem wrażenie że wypaliłem więcej niż trzeba i mózg nie pracuje jak trzeba. Po przeczytaniu na trzeźwo wciąż mam to wrażenie.
A ja poznałem kilka bardzo fajnych osób z nielicznymi udaje się utrzymać stały kontakt ale nie jest to nie możliwe zależy od człowieka pozdrawiam ciepło z tego miejsca
Miałam okazję poznać osobiście pewnego człowieka z którym pisałam na forum od kilku miesięcy, było to podyktowane czystą ciekawością poprostu chciałam poznać "zawodowego bezrobotnego" (39 lat i nawet jednego dnia w pracy )
Podobała mi się jego szczerość szuka kobiety która będzie go utrzymywać" bo jemu robić się nie chce "jednak lubi piwo i wycieczki
Naprawdę z trudem opanowywałam śmiech.
coś w tym jest
i w sumie cofam to pytanie/stwierdzenie - sama miała/mam (??) propozycję (poważną) matrymonialną ale ranek jest i nie skojarzyłam faktów
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.