Dopiero założone konto (dlaczego ja wcześniej tutaj nie trafiłem?) Także myślę że uda mi się zawrzeć tutaj jakieś interesujące znajomości. 

witaj , na pewno życzymy ci, powodzeniaDopiero założone konto (dlaczego ja wcześniej tutaj nie trafiłem?) Także myślę że uda mi się zawrzeć tutaj jakieś interesujące znajomości.![]()
Ale w realu czy tylko w necie?Udało się poznać parę naprawdę fajnych, miłych, inteligentnych, wartościowych i wrażliwych kobietCieszę się, że tu trafiłem.
Tak i takAle w realu czy tylko w necie?
a co to ludzi nie można poznawać realnie? wirtualnie to może być wstępniakAle w realu czy tylko w necie?
To gratuluję. Ja w sumie nie wiem czy w realu bym się spotykał. Co ja bym żonie powiedział?Tak i tak
a np. na piwo z którymś z panów?To gratuluję. Ja w sumie nie wiem czy w realu bym się spotykał. Co ja bym żonie powiedział?![]()
Może i tak byća np. na piwo z którymś z panów?
W moim słowniku nie ma tabooUdało się nawiązać kilka interesujących znajomości, miło że można porozmawiać bez tabuChociaż prostaków też tutaj nie brakuje...
![]()
Moje gratulacje.Jestem tu od 17 lipca tego roku w tym miałem ok 20 dniowego bana 3 kobiety ze mną pisały w prywatnej korespondencji, ale jako gość który jest prawdopodobnie truecelem/incelem i na domiar złego ma zaburzenie ze spektrum autyzmu nie udało mi się z nimi spotkać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Osoby Gorlice okolice | Ogłoszenia | 0 | |
M | Co najbardziej nieprzyzwoitego, wysłaliście do drugiej osoby? | Fetysze i perwersje | 3 | |
N | Spotkania w Lodzi są chętne osoby? | Ogłoszenia | 1 | |
P | Cześć , są jakieś chętne osoby na telegram ? | Ogłoszenia | 16 | |
A | Osoby z okolic Gorlic Jasła | Ogłoszenia | 1 |