O chuj to ja już zdążyłem poznać 2 prezydentów, kilku celebrytów i kilka modelek. A tak na spotkaniu z kimś z forum to o dziwo samych normalnych ludzi i z kilkoma z tych osób wciąż utrzymuje kontakt.
Samo forum mi się podoba bo ludzie mówią co myślą i nie ma żadnych tabu. Spotkać też bym w sumie się spotkał, ale z czasem krucho. Pisalem już że w sobotę 18.02 będę w Termach Rzymskich w Czeladzi. Jeśli ktoś też będzie to chętnie się spotkam i pogadam bo samemu może być nudno a zagadywać do obcych golasów jakoś nie wypada
poznałem kilka, jedną osobiście
wiele z tych co chciało mnie poznac zostało spuszczonych po brzytwie do wanny z jodyna...
wielu mnie zna z mojego ostrego bezkompromisowego języka
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.