Nad naszym morzem też jest super.Jeśli chodzi plażę nudystów nie byłem nad naszym morzem, byłem natomiast na Korfu ( grecja) , South Nudy Beach(słoneczny brzeg Bułgaria)
Polecam z czystym sumieniem naprawdę super plaże atmosfera i ludzie
Nad naszym morzem też jest super.Jeśli chodzi plażę nudystów nie byłem nad naszym morzem, byłem natomiast na Korfu ( grecja) , South Nudy Beach(słoneczny brzeg Bułgaria)
Polecam z czystym sumieniem naprawdę super plaże atmosfera i ludzie
Nie ma się czego obawiać. Byłem wielokrotnie i jestNa plaży nie byłem ale mam dość spory ogród i zaciszne miejsce z basenem, lezakami, parasolem... W gorące dni lubimy się opalać na golasa, kąpać w basenie i ogólnie spędzać tam czas. Plaża publiczna dalej jest publiczna i jakoś nie miałbym komfortu tam się wygrzewać
Dzieci na plaży nudystów, to akurat wg mnie zły pomysł.Zależy. Średnia wieku moim zdaniem maleje i jest to na plus. Coraz więcej młodych ludzi jest bardziej otwarta na nagość, nie są tak podatni jak starsze pokolenia na wychowanie przez kościół w którym nagość jest tabu. Sam zacząłem rozbierać się w naturze w wieku 15-16 lat w wakacje, wyjeżdżając rowerem w odległe lasy, a na plaże nudystów zawitałem mając 18 lat. Po zdaniu prawka mój świat na plaże nudystów otworzył się bardziej, mogłem odwiedzać różne plaże, a nie tylko te gdzie mogłem dojechać pociągiem. Równieśników faktycznie wydawało mi się mniej niż osób koło 40, ale moim zdaniem teraz się to zmienia. Rodzin z dziećmi też pojawia się więcej.
Spojrzenie to naturalny odruch, ważne żeby nie robić tego nachalnie. Kiedyś rozlozyła się naprzeciwko mnie para gdzie pani rozłożyła nogi w pozycji ginekologicznej i jak tu nie spojrzeć jak to było jakieś trzy metry ode mnieLubię plaże nudystów, wkurza mnie tylko stado napalonych samotnych samców polujących na widok gołego cycka czy cipki.
Odruch normalnego zdrowego faceta. Wzrokowcami jesteśmy i za brzydką też się obejrzysz 🫣Spojrzenie to naturalny odruch, ważne żeby nie robić tego nachalnie. Kiedyś rozlozyła się naprzeciwko mnie para gdzie pani rozłożyła nogi w pozycji ginekologicznej i jak tu nie spojrzeć jak to było jakieś trzy metry ode mnie
No tu masz rację będąc w takim towarzystwie trzeba się zachować. Prawdziwy naturysta wie jak to zrobić. Ja nie chodzę na takie plaże bo nie wiem jak by się zachował mój organizm. Więc nie ryzykuję chociaż lubię pochodzić nago i w domu jak mam okazję to tak robię ,tylko nie wiem czy ktoś mnie nie widzi z bloku obok. Ale w sumie niech się wstydzi ten co widzi. 🫣Nie chodzi mi o to że patrzą przechodząc, bo my też patrzymy na innych, tylko zlatują się jak muchy do gówna i krążą jak sępy albo zaczepiają bo akurat jego na pewno nam brakuje i jest taki zajebisty że nie pożałujemy. Idąc na plażę chcemy się poopalać w spokoju, poprzebywać wśród innych par. Nie koniecznie obciągać wszystkim typom na plaży którzy przyszli walić konia na widok cycka.
A jak ma zareagować?No tu masz rację będąc w takim towarzystwie trzeba się zachować. Prawdziwy naturysta wie jak to zrobić. Ja nie chodzę na takie plaże bo nie wiem jak by się zachował mój organizm. Więc nie ryzykuję chociaż lubię pochodzić nago i w domu jak mam okazję to tak robię ,tylko nie wiem czy ktoś mnie nie widzi z bloku obok. Ale w sumie niech się wstydzi ten co widzi. 🫣![]()
To jest fizjologia. Kiedyś byłem na masażu leczniczym i była młoda fizjoterapeutka, która ostrzegła mnie na samym początku, że może boleć i że będzie również opracowywać mięsnie pośladkowe i udowe i że mogę zostać w bieliźnie jeżeli się krępuje ale mogę też być nago bo i tak ona odkrywa tylko masowane części i jeżeli pojawi się jakaś "naturalna reakcją" ciała to mam się tym nie przejmować bo to normalne zjawisko. Więc po co robić sobie jakieś wyrzuty jeżeli dostaniemy wzwodu w najmniej odpowiednim miejscu czy czasie.Rzecz zupełnie normalna, zwłaszcza na plaży nudystów. Nie raz mi stanął i nie tylko mnie.
Tylko po co? Jeżeli coś dzieje się samoczynnie w sposób przez nas niewymuszony. Ile razy budzimy się z poranną erekcją?Najważniejsze, to żeby umieć się zachować kiedy czuję się, że dojdzie do erekcji w miejscach dla nudystów. Co się zdarza, ale wypadałoby panować nad swoimi emocjami i ciałem, a zapanować na wzwodem się da.
Tak tylko co powie kobieta jak stoisz na wprost niej i masz wzwód? Co sobie pomyśli? Na 100% o na mój widok stanął zboczencowiTylko po co? Jeżeli coś dzieje się samoczynnie w sposób przez nas niewymuszony. Ile razy budzimy się z poranną erekcją?
Normalna, zdrowa kobieta pomyśli sobie: "fajnie, działam na faceta, podniecam go". Tak dla Twojej wiedzy - pożądanie kobiety przez faceta nie ma nic ze zboczenia.Tak tylko co powie kobieta jak stoisz na wprost niej i masz wzwód? Co sobie pomyśli? Na 100% o na mój widok stanął zboczencowi![]()
Pewny jesteś że tak pomyśli?Normalna, zdrowa kobieta pomyśli sobie: "fajnie, działam na faceta, podniecam go". Tak dla Twojej wiedzy - pożądanie kobiety przez faceta nie ma nic ze zboczenia.
Oczywiście że nie jestem. Bo w Polsce sex, podniecenie, pożądanie to jakieś ogromne tabu. "piękna jesteś, pożądam Cię" - jest okej. To samo wyrażone wzwodem już nie. To już jest według części naszych rodaków "zboczone".Pewny jesteś że tak pomyśli?
Znasz takie pojęcie jak kultura? Jak zasady wspólnego przebywania na plażach nudystów?Tylko po co? Jeżeli coś dzieje się samoczynnie w sposób przez nas niewymuszony. Ile razy budzimy się z poranną erekcją?
A co ma kultura do naturalnych odruchów? Można zwyczajnie przeprosić. Czy jak się komuś beknie podczas uroczystej kolacji to to brak kultury, czy może naturalne zachowanie organizmu? Zachowujmy się naturalnie, a słowo przepraszam niech nas nie pali w język.Znasz takie pojęcie jak kultura? Jak zasady wspólnego przebywania na plażach nudystów?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Opalanie sie toples | Seks | 21 | |
T | Uwielbiam jak moja żona chodzi nago (sauna) lub opalanie toplees. | Fetysze i perwersje | 59 | |
G | Opalanie nago na łonie natury | Seks | 63 | |
M | Opalanie topless - dziewczyny co sądzicie? | Sprawy kobiet | 46 | |
P | Gdzie zaczyna sie zdrada? | Seks | 61 |