• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Opalanie sie nago

Mężczyzna

Roger430

Cichy Podglądacz
Na plaży nie byłem ale mam dość spory ogród i zaciszne miejsce z basenem, lezakami, parasolem... W gorące dni lubimy się opalać na golasa, kąpać w basenie i ogólnie spędzać tam czas. Plaża publiczna dalej jest publiczna i jakoś nie miałbym komfortu tam się wygrzewać
Nie ma się czego obawiać. Byłem wielokrotnie i jest 👍

Mężczyzna

Roger430

Cichy Podglądacz
Zależy. Średnia wieku moim zdaniem maleje i jest to na plus. Coraz więcej młodych ludzi jest bardziej otwarta na nagość, nie są tak podatni jak starsze pokolenia na wychowanie przez kościół w którym nagość jest tabu. Sam zacząłem rozbierać się w naturze w wieku 15-16 lat w wakacje, wyjeżdżając rowerem w odległe lasy, a na plaże nudystów zawitałem mając 18 lat. Po zdaniu prawka mój świat na plaże nudystów otworzył się bardziej, mogłem odwiedzać różne plaże, a nie tylko te gdzie mogłem dojechać pociągiem. Równieśników faktycznie wydawało mi się mniej niż osób koło 40, ale moim zdaniem teraz się to zmienia. Rodzin z dziećmi też pojawia się więcej.
Dzieci na plaży nudystów, to akurat wg mnie zły pomysł.

Mężczyzna

Roger430

Cichy Podglądacz
Lubię plaże nudystów, wkurza mnie tylko stado napalonych samotnych samców polujących na widok gołego cycka czy cipki.
Spojrzenie to naturalny odruch, ważne żeby nie robić tego nachalnie. Kiedyś rozlozyła się naprzeciwko mnie para gdzie pani rozłożyła nogi w pozycji ginekologicznej i jak tu nie spojrzeć jak to było jakieś trzy metry ode mnie

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Nie chodzi mi o to że patrzą przechodząc, bo my też patrzymy na innych, tylko zlatują się jak muchy do gówna i krążą jak sępy albo zaczepiają bo akurat jego na pewno nam brakuje i jest taki zajebisty że nie pożałujemy. Idąc na plażę chcemy się poopalać w spokoju, poprzebywać wśród innych par. Nie koniecznie obciągać wszystkim typom na plaży którzy przyszli walić konia na widok cycka.

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Nie chodzi mi o to że patrzą przechodząc, bo my też patrzymy na innych, tylko zlatują się jak muchy do gówna i krążą jak sępy albo zaczepiają bo akurat jego na pewno nam brakuje i jest taki zajebisty że nie pożałujemy. Idąc na plażę chcemy się poopalać w spokoju, poprzebywać wśród innych par. Nie koniecznie obciągać wszystkim typom na plaży którzy przyszli walić konia na widok cycka.
No tu masz rację będąc w takim towarzystwie trzeba się zachować. Prawdziwy naturysta wie jak to zrobić. Ja nie chodzę na takie plaże bo nie wiem jak by się zachował mój organizm. Więc nie ryzykuję chociaż lubię pochodzić nago i w domu jak mam okazję to tak robię ,tylko nie wiem czy ktoś mnie nie widzi z bloku obok. Ale w sumie niech się wstydzi ten co widzi. 🫣😁

Mężczyzna

Roger430

Cichy Podglądacz
No tu masz rację będąc w takim towarzystwie trzeba się zachować. Prawdziwy naturysta wie jak to zrobić. Ja nie chodzę na takie plaże bo nie wiem jak by się zachował mój organizm. Więc nie ryzykuję chociaż lubię pochodzić nago i w domu jak mam okazję to tak robię ,tylko nie wiem czy ktoś mnie nie widzi z bloku obok. Ale w sumie niech się wstydzi ten co widzi. 🫣😁
A jak ma zareagować?

Mężczyzna

Roger430

Cichy Podglądacz
Rzecz zupełnie normalna, zwłaszcza na plaży nudystów. Nie raz mi stanął i nie tylko mnie.
To jest fizjologia. Kiedyś byłem na masażu leczniczym i była młoda fizjoterapeutka, która ostrzegła mnie na samym początku, że może boleć i że będzie również opracowywać mięsnie pośladkowe i udowe i że mogę zostać w bieliźnie jeżeli się krępuje ale mogę też być nago bo i tak ona odkrywa tylko masowane części i jeżeli pojawi się jakaś "naturalna reakcją" ciała to mam się tym nie przejmować bo to normalne zjawisko. Więc po co robić sobie jakieś wyrzuty jeżeli dostaniemy wzwodu w najmniej odpowiednim miejscu czy czasie.