• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Opalanie sie nago

Mężczyzna

Roger430

Cichy Podglądacz
Na plaży nie byłem ale mam dość spory ogród i zaciszne miejsce z basenem, lezakami, parasolem... W gorące dni lubimy się opalać na golasa, kąpać w basenie i ogólnie spędzać tam czas. Plaża publiczna dalej jest publiczna i jakoś nie miałbym komfortu tam się wygrzewać
Nie ma się czego obawiać. Byłem wielokrotnie i jest 👍

Mężczyzna

Roger430

Cichy Podglądacz
Zależy. Średnia wieku moim zdaniem maleje i jest to na plus. Coraz więcej młodych ludzi jest bardziej otwarta na nagość, nie są tak podatni jak starsze pokolenia na wychowanie przez kościół w którym nagość jest tabu. Sam zacząłem rozbierać się w naturze w wieku 15-16 lat w wakacje, wyjeżdżając rowerem w odległe lasy, a na plaże nudystów zawitałem mając 18 lat. Po zdaniu prawka mój świat na plaże nudystów otworzył się bardziej, mogłem odwiedzać różne plaże, a nie tylko te gdzie mogłem dojechać pociągiem. Równieśników faktycznie wydawało mi się mniej niż osób koło 40, ale moim zdaniem teraz się to zmienia. Rodzin z dziećmi też pojawia się więcej.
Dzieci na plaży nudystów, to akurat wg mnie zły pomysł.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Lubię plaże nudystów, wkurza mnie tylko stado napalonych samotnych samców polujących na widok gołego cycka czy cipki.