Bardziej kiepskim podejście jest ocenianie ludzi w taki sposób. ALe to moja opinia i obyś nigdy nie była w taki sposób jak Ty to robisz oceniana. Dla mnie EOT
Oceniam ludzi tak, jak ich widzę... jak ktoś jest tatuśkiem i ma włochaty bebzon to przecież nie będę udawała, że jest Adonisem.... nie mam ochoty oglądać nago takich osób i nie chcę przebywać nago w ich towarzystwie.Bardziej kiepskim podejście jest ocenianie ludzi w taki sposób. ALe to moja opinia i
A nawet jeśli będę to co? Ktoś może uznać mnie za brzydką i co mi to robi?obyś nigdy nie była w taki sposób jak Ty to robisz oceniana.
OKDla mnie EOT
Na plażach nudystów są.Fajnie po prostu wywalić się w miejscu gdzie nie ma dzieci,
Dokładnie! Moje początki na plażach nudystów pozwoliły mi się pozbyć własnych kompleksów. Nawet nie wiedziałem, że mam kompleksy wobec swojego ciała. Zawsze miałem "wywalone" na to jak wyglądam dla innych, ważne było aby zadbać o higienę i zdrowie, dopiero później sobie uświadomiłem brak tych wszystkich spojrzeń, oceniania i innych negatywnych cech z którymi spotykamy się na co dzień nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Jak świetnie było być od razu w społeczności, która każdego akceptuje niezależnie od tego jak wygląda!I przejawia się niewiedza osób, które nigdy nie byłby na plaży nudystów.
Na takiej plaży jest pełna kultura, nikt na innych nie zwraca uwagi, nie obserwuje, nie ocenia. Nikt nie rozbija się obok siebie. Każdy zwraca uwagę tylko na siebie nie oceniając innych. Liczy się bliskość z naturą, spokój i błoga cisza, słychać tylko wiatr i szum wody. Zero krzyków dzieci, rozmów, puszczania muzyki i innych hałasów. Człowiek czuje się jakby był sam na plaży. I ten wiaterek na każdym centymetrze ciała.
Od razu mówię moje doświadczenie jest z plaży nad morzem w Piaskach, 4 lata temu się przełamałem i tam rzadko ale się udaję w wakacje.
Tam też nie ma zbyt wiele miejsc.Trzeba pojechać nad Bałtyk
Gorąco polecam plażę w RewieTam też nie ma zbyt wiele miejsc.
No patrzaj pan. Tyle razy przejeżdżałam tamtendy na hel, a musiałam sprawdzić u wujka google gdzie to jest.Gorąco polecam plażę w Rewie![]()
Może jest mało populurna.No patrzaj pan. Tyle razy przejeżdżałam tamtendy na hel, a musiałam sprawdzić u wujka google gdzie to jest.![]()
Nie wiem nie byłam. Tylko przejazdemMoże jest mało populurna.
Na półwyspie helskim plaża jest.Nie wiem nie byłam. Tylko przejazdem
W Chałupach. Ale też nie byłam tam.N
Na półwyspie helskim plaża jest.
Tam jest fajna plaża. Jak będziesz w tym rejonie to wpadnij tam.W Chałupach. Ale też nie byłam tam.
Nie planuję.Tam jest fajna plaża. Jak będziesz w tym rejonie to wpadnij tam.
To zdrowy facet z ciebie.Do takiego opalania bardziej nadają się kobiety. Już próbowałem i bez przerwy mi stał.
Chory nie jestem.To zdrowy facet z ciebie.