Już się opalałeś???Sezon na opalanie się nago uważam z dniem dzisiejszym za otwarty.
Już się opalałeś???Sezon na opalanie się nago uważam z dniem dzisiejszym za otwarty.
Tak jest. Stęskniłem się za słoneczną pogodą.Już się opalałeś???
Rano pogoda raczej temu nie sprzyjała. Przynajmniej u mnieTak jest. Stęskniłem się za słoneczną pogodą.
W cieniu chłodno, poza miejscami zacienionymi słońce mocno grzało, a ja nie lubię opalać się w paski.Rano pogoda raczej temu nie sprzyjała. Przynajmniej u mnie
Paski mogłyby być ciekawe. A napewno przyciągały by uwagę.W cieniu chłodno, poza miejscami zacienionymi słońce mocno grzało, a ja nie lubię opalać się w paski.
Pozazdrościć sąsiadom którzy mogą podziwiać widokiTeż opalam się nago, zrobiłam sobie w tym celu nawet odpowiednie miejsce w ogrodzie. Ale ja planowałam najwcześniej w ten weekend![]()
To był tylko jeden miły rolnik na traktorze, ale kupiłam wielki szpaler bambusów i ta sytuacja nie powinna się powtórzyćPozazdrościć sąsiadom którzy mogą podziwiać widoki![]()
Dlaczego ja nie zostałem rolnikiemTo był tylko jeden miły rolnik na traktorze, ale kupiłam wielki szpaler bambusów i ta sytuacja nie powinna się powtórzyć![]()
Brzmi jak potencjalny kamuflasz swojego ulubionego miejsca w ogrodzieTo był tylko jeden miły rolnik na traktorze, ale kupiłam wielki szpaler bambusów i ta sytuacja nie powinna się powtórzyć![]()
Nie w temacie, ale tymi bambusami lepiej uważać. Bardzo ekspansywny. Miałam. Lepiej jakieś miskantyTo był tylko jeden miły rolnik na traktorze, ale kupiłam wielki szpaler bambusów i ta sytuacja nie powinna się powtórzyć![]()
Dzięki za uwagę, ale mam wkopaną barierę korzeniowąNie w temacie, ale tymi bambusami lepiej uważać. Bardzo ekspansywny. Miałam. Lepiej jakieś miskanty
Paseczek panowie muwia że podniecające .Heika, co sadzicie o opalaniu sie nago? Golicie w pasek czy na zero?![]()
Moze znajdziesz tam jeszcze jedno miejsce dla chętnegoTeż opalam się nago, zrobiłam sobie w tym celu nawet odpowiednie miejsce w ogrodzie. Ale ja planowałam najwcześniej w ten weekend![]()
Ale bambus jest cały rok. Gdyby jednak ktos i zimą chciał pohasać to zawsze jakaś dyskrecja jest.Nie w temacie, ale tymi bambusami lepiej uważać. Bardzo ekspansywny. Miałam. Lepiej jakieś miskanty
Teoretycznie jest dwuosobowyMoze znajdziesz tam jeszcze jedno miejsce dla chętnego?
Będziesz przeprowadzać castingTeoretycznie jest dwuosobowy![]()
NieBędziesz przeprowadzać casting?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Opalanie sie toples | Seks | 21 | |
T | Uwielbiam jak moja żona chodzi nago (sauna) lub opalanie toplees. | Fetysze i perwersje | 59 | |
G | Opalanie nago na łonie natury | Seks | 63 | |
M | Opalanie topless - dziewczyny co sądzicie? | Sprawy kobiet | 46 | |
D | Kobiety która chcę sie spotkać | Ogłoszenia | 0 |