• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Opalanie sie nago

Kobieta

Ellena

Podrywacz
Jako urodowy i karnacyjny freak, czyli posiadając ciemne włosy, niebieskie oczy i bardzo jasną karnację z lekkimi piegami, na plażach czuję się z koleżankami jak pieczarka pięknie się rozwijam, ale w ciemności i tam gdzie wilgotno.

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Jako urodowy i karnacyjny freak, czyli posiadając ciemne włosy, niebieskie oczy i bardzo jasną karnację z lekkimi piegami, na plażach czuję się z koleżankami jak pieczarka pięknie się rozwijam, ale w ciemności i tam gdzie wilgotno.
Jest to bardzo "egzotyczna" karnacja jednakże uważam, że jedna ze wspanialszych rzeczy jakie Matka natura stworzyła. Najważniejsze jest odpowiednie podłoże do pieczarek i zapewnione ciepło. :D

OchydnyRobak

Nowicjusz
Bo jak to mawiał Szef z kuchni pełnej niespodzianek, "żeby zbierać grzyby na grzybach trzeba się znać i potrafić je dostrzec" to wyjątkowe organizmy.

OchydnyRobak

Nowicjusz
Ależ Robaczku, cóż ciekawego w grzybach..... dokąd ta dyskusja nas zaprowadzi ;)
Weź zmień ten NiK, nie lepiej Robaczek, no nich będzie Robal, ale tak, taki, takie ;)
Do potwierdzenia tezy, że grzybki to najważniejsze organizmy i piekne są.
Co zmień nik, Ty tez mogłabyś w tej dyskusji być brzoskwinką, albo wisienką, wiesz nie łatwo lawirować komplementami w temacie pieczarki.
Zatem nie ułatwiasz.

Mężczyzna

WhySoSerious?

Biegły Uwodziciel
Panowie, Panowie !!!
To ja sama decyduję, kto i co i gdzie. Proszę miejcie szampański nastrój na koniec tego roku.
Wybacz mi. Miałem nadzieję, że żarcik zaowocuje. Oczywiście, że zdanie należy do tylko do Ciebie. :) Masz zdecydowanie rację szampański i przyjemny nastrój jest dużo lepszy. Ślę uśmiechy wszystkim.
A może w tym grudniowym upalnym Słońcu da się trochę opalić? ^^

Mężczyzna

Grzegorz12345

Podrywacz
Sezon na opalanie się nago uważam z dniem dzisiejszym za otwarty.
Jestem na spotkanie z cyklu opalania się nago chetny na wspólną zabawę i wszystko co nam do głowy przyjdzie. Uwielbiam nagość I dojrzałe kobiety i nie mam żadnych ograniczeń żeby spróbować wszystkiego dobrego w seksie u wszystkiego

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Jak byłem na wakacjach w Hiszpanii wiele Pań opalało się topless, niektóre były całkiem,całkiem...