O rany ludziska... Strasznie mnie to dobija.... Powiem Wam cos, ale sądze, że gdy to przeczytacie... To spadniecie z krzesła, a potem zaczniecie bluzgać na mnie aż sie utopie... W każdym razie proszę o jakąś... JAKĄ KOLWIEK tolerancje... No więc kocham się z moją dziewczyną od... Wczoraj. Jeszcze nie straciła dziewictwa ( co nie znaczy, że tego nie robiliśmy ) ale jutro najprawdopodobniej je straci. Bardzo ją kocham, wiem, że ją kocham i nikt mi nie wmówi, że to jakieś zauroczenie itd... Wieeele rozmawialiśmy o tym czy zdecydować się na to.. No i sie zdecydowaliśmy. Na początku nie chciałem, ale teraz oboje wiemy, że tego chcemy. Meritum sprawy to to, że ja mam 16 ona 14... Ej sory jeszcze przed chwilą byłem pewien, że na 150% tego chce, ale im niżej przesuwam suwak po prawej stronie ekranu, tym bardziej myślę, że jeszcze za wcześnie.. Kuuuurde na prawde nie chcę jej wyrządzić żadnej krzywdy! W żadnym razie, dlatego że ją kocham ponad życie, ponad wszystko i wiem, że czuje do niej to o czym tu pisze.. ale tak bardzo tego chcę... nie dla tego, żeby "przeżyc przygode" ani nic z tych rzeczy!! po prostu kochamy się i chcemy poczuć, że jesteśmy idealną jednością...
no napisałem.... Kamień spadł mi z serca bo od dawna chciałem to napisać i poczytac co sądzicie.... Cały czas bałem sie, że mnie obrzucicie mięsem czy coś takiego.. No więc czekam na odpowiedz... Pozdro