• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Obciąganie miękkiego penisa

Kobieta

D'Arc

Dominujący
nie postawiłeś przecinka przed "a". Pojebie mnie zaraz, specjalnie to robisz, żeby wkurzać. Nie no, piszę do Rady Języka Polskiego
Aż mi się Miodek przypomniał...
47c22a71f728862eeea03bd0d3e2d73a.jpg

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
To tylko w zależności od tego ile książek rocznie pochłania jego właściciel - 0-5 (zapomnij o czymkolwiek), 6-10 - ewentualne obciąganie bez patrzenia, powyżej 10 - przerobimy cała kamasutrę w pół roku 😂
Dziesięć książek rocznie za całą kamasutrę?
Uważam, że to nie są wygórowane wymagania 🤔😂

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Czy mieliście kiedyś okazję, albo raczej czy lubicie jak ktoś Wam obciąga, bierze do buzi lub po prostu liże penisa który jest w spoczynku albo w pół zwodzie?
Ja lubię takie kutaski, ale nie z powodu tego że nie stają tylko po seksie jak już opadają trochę je popieścić. Mąż wariuje od tego, uwielbi a jak po zabawie biorę jego pałkę w usta i pieszczę. Nie raz mu znowu stawał i od nowa zaczynaliśmy. :D

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Jesli jest czas i chcica, czułość między partbersmi, to moze to byc bardzo łączące i przyjemne. Zwlaszcza ze nawet taki zwisik ciągle pulsuje i w koncu bryka xd

Mężczyzna

Krudo1745

Cichy Podglądacz
Czy mieliście kiedyś okazję, albo raczej czy lubicie jak ktoś Wam obciąga, bierze do buzi lub po prostu liże penisa który jest w spoczynku albo w pół zwodzie?
Bardzo bym chciał w taki sposób to przeżyć. Byłoby to coś mega wspaniałego. Niestety obawiam się, że start od takiego flaczka by mnie zestresował, bo nie wiem czy partnerka wiedziałaby, że powolny rozruch, to dla mnie mega przyjemne przeżycie