• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Obciąganie miękkiego penisa

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ja to mam nawet marzenie, nie tyle mieć w ustach miękkiego, co patrzeć jak pod moim bacznym spojrzeniem on rośnie od zera bez najmniejszego dotyku. To jest dopiego czelendż. W takin procesie oczy awansują do grona erotycznych gadżetów 😍 Jak mi się uda ta sztuczka, to nie omieszkam się pochwalić.

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Ja to mam nawet marzenie, nie tyle mieć w ustach miękkiego, co patrzeć jak pod moim bacznym spojrzeniem on rośnie od zera bez najmniejszego dotyku. To jest dopiego czelendż. W takin procesie oczy awansują do grona erotycznych gadżetów 😍 Jak mi się uda ta sztuczka, to nie omieszkam się pochwalić.
A wzięłabyś do ust gdy będziesz patrzyła??🤣

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Uda się, jeżeli on będzie miał na co patrzeć:love: U Ciebie, rzecz jasna (to żadna sztuka;))

Mężczyzna

forg

Podrywacz
W tych czasach tiktokowych to i gazety się liczą, ale takie grubsze tylko.
Widziałaś ostatnio gazety? Bo grubsze to mocne naciąganie. Do tego jak kupiłem całkiem niedawno "świat motocykli" to po trzecim znalezionym błędzie - ortograficznym i merytorycznym - zastanawiałem się co z tym fantem zrobić.
Ale w sumie to kiedyś z biblioteki pożyczyłem tłumaczenie biografii gitarzysty o pseudonimie Slash. Tam to był błąd na błędzie. Gdybym kupił ta książkę to bym zwrócił jako bubel.

Mężczyzna

forg

Podrywacz

Zapraszam :) Dużo czytam, nie mam już 20 lat by kutasa sama myśli usztywniała :)

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Chciałeś napisać TĘ książkę? Ah, widziałem, że Cię kiedyś złapię. To za to "ów"!

Aj. Zemsta świetnie smakuje na zimno, chyba zwale konia!
Synku. Ja nie śledzę Twoich wpisów. I w dupie mam Twoje łapanie. Jest piątek, piję rżnięte piwo (wiesz co to?) więc widać wyraźnie, że nie napisałem "tą" ani "tę". Możesz mnie łapać, każdy swój błąd poprawię, przeproszę, przyjmę z pokorą i na dodatek podziękuję. Tym się różnimy. Ty walisz focha ja nie. Baw się dobrze i miej dużo zadowolenia z bycia tutaj.
A walenie konia z powodu złapania mojego błędu ... Mam być dumny? Może sobie to zarchiwizuję. Wnukom pokażę - kiedyś koleś zwalił z mojego powodu.

adamoginski

Erotoman
Synku. Ja nie śledzę Twoich wpisów. I w dupie mam Twoje łapanie. Jest piątek, piję rżnięte piwo (wiesz co to?) więc widać wyraźnie, że nie napisałem "tą" ani "tę". Możesz mnie łapać, każdy swój błąd poprawię, przeproszę, przyjmę z pokorą i na dodatek podziękuję. Tym się różnimy. Ty walisz focha ja nie. Baw się dobrze i miej dużo zadowolenia z bycia tutaj.
A walenie konia z powodu złapania mojego błędu ... Mam być dumny? Może sobie to zarchiwizuję. Wnukom pokażę - kiedyś koleś zwalił z mojego powodu.
Tatusiu, pij piwko, na zdrowie. Literata-wierszokleta po alkoholu to moje ulubione zwierzę 🐅

No i czekam na podziękowania ♥️

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Synku. Ja nie śledzę Twoich wpisów. I w dupie mam Twoje łapanie. Jest piątek, piję rżnięte piwo (wiesz co to?)
Ja nieśmiało chciałbym zapytać, co to jest to rżnięte piwo skoro już tu ustalono, kto jest Nestorem a kto Padawanem.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Ja nieśmiało chciałbym zapytać, co to jest to rżnięte piwo skoro już tu ustalono, kto jest Nestorem a kto Padawanem.
Skoro umiesz korzystać z forum to umiesz korzystać z wyszukiwarki. Ja nie pytam kto i co ustalił. Bo to akurat bez sensu wpis.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
a kto się tłucze?
Naprawdę Wy żyjecie w cyber świecie? I w cyber świecie się podchodzi i można oberwać i mieć fizyczne obrażenia?
Przecież to oczywiste, że w cyber świecie tylko psychiczne obrażenia - afront, obrażona duma, wyśmianie, zniewaga, obelga itd.