Nie wyobrażam sobie początku lodzika ze sztywnym penisem. Przecież to zabieranie kobiecie przyjemności i satysfakcji że to jej zasługa
Ty smieszku tyJa także wolę dziewczyny
Ale lubię także obciągaćTy smieszku ty
Siostra stawia szybciej niż żonaRzadko się zdarza żebym przy siostrze miał miękkiego. Wystarcz , że go dotknie albo tylko popatrzy i już jest twardy ale parę razy się zdarzyło, że brała do ust "laczka" i twardniałem dopiero po chwili w jej buzi. Wspaniałe odczucie...
Najlepiej jak obie robią to jednocześnieNie wiem, nie mam żony
Chciałbym, aby czyiś penis stwardniał i eksplodował pełnym ładunkiem w moich ustach...Jak twardnieje mój u innych, i jak twardnieje czyjś w moich.
Ja lubię wkładać żonie do buzi takiego flaka i ona też to lubi. Robimy tak bo oboje lubimy czuć jak twardnieje jej w ustach.Czy mieliście kiedyś okazję, albo raczej czy lubicie jak ktoś Wam obciąga, bierze do buzi lub po prostu liże penisa który jest w spoczynku albo w pół zwodzie?
Musi być mega uczucie, chciał bym kiedyś poczuć jak twardnieje mi w ustach albo jak zaczyna pulsowaćUwielbiam ten moment, kiedy mój kutas twardnieje komuś w ustach, obojętnie, kobieta czy facet.
Uwielbiam jak rośnie mi w ustach i dłoni, mega mnie to podnieca. Skrycie marzę by wziąć takiego faluska a gdy zacznie reagować, to poczuję drugiego w sobie.Mnie takie rzeczy zaskakują. Mi staje od razu, ale są dni (zmęczenie, wiek) gdy jednak potrzeba chwili i trochę mnie krępuje, że kobieta musi pobawić się makaronem. A tu się okazuje są fanki tego :-D
To fajnie, bo moja narzeka jak nie stoi Choć przeważnie po zdjęciu slipek i poparzeniu na nią nago kutas rośnie mi od razu. Mimo wszystko najbardziej wolę, gdy jest wtedy twardy, bo wówczas jestem najbardziej napalony.Uwielbiam jak rośnie mi w ustach i dłoni, mega mnie to podnieca. Skrycie marzę by wziąć takiego faluska a gdy zacznie reagować, to poczuję drugiego w sobie.
Również lubię jak jest na baczność na mój widok, jednak podniecenie jakie towarzyszy stawianie go w gotowość nie jest do tego porównywalne.To fajnie, bo moja narzeka jak nie stoi Choć przeważnie po zdjęciu slipek i poparzeniu na nią nago kutas rośnie mi od razu. Mimo wszystko najbardziej wolę, gdy jest wtedy twardy, bo wówczas jestem najbardziej napalony.
Wierzę ciRównież lubię jak jest na baczność na mój widok, jednak podniecenie jakie towarzyszy stawianie go w gotowość nie jest do tego porównywalne.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Podwójne obciąganie | Fetysze i perwersje | 2 | |
M | Obciąganie w samochodzie | Porady seksualne | 9 | |
T | Obciąganie facefuck | Ogłoszenia | 2 | |
P | Fetysz małego penisa | Fetysze i perwersje | 0 | |
B | Rękaw na penisa | Akcesoria erotyczne | 0 |