Ja to z kolei o jednej dziewczynie z Onlyfansa, Siswet19, to co ona umie zrobić z odbytem to jest aż niemożliwe, moja idolka, od roku dążę do tego co ona robi, zobaczymy co z tego wyjdzie
Prawdopodobieństwo.....
Szansa jedna na milion sprawdza się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
Mało prawdopodobne![]()
W którym temacie, czy wątkuCiągle myślę o jednej Pani z tego forum i zastanawia mnie i bardzo intryguje wspomniany w jej poście system nakazów , rozkazów i nagród.
Bierz go za łeb i jedż z nim zanim sie połapie o co chodziJest pewien mężczyzna, którego znam z 12 lat z okładem. Nie jest fizycznie szczególnie w moim typie ale bije od niego prawdziwie męska energia i chyba głównie dlatego mam do niego słabość ( inaczej nie potrafię tego wyjaśnić) Czasem spotykamy się na zwyczajnie koleżeńskiej stopie i prawie zawsze po takim spotkaniu mam z nim różne fantazje. Nie mam pojęcia czym to jest podyktowane, ale to trochę tak, jak by było to gdzieś głęboko w mojej podświadomości... Zakładam, że on raczej nie ma o tym pojęcia i nie domyśla się jakie mam upodobania seksualne. Ja natomiast zastanawiam się jak by to było zabrać go w podróż do świata moich hedonistycznych przyjemności i sprawić by nigdy nie zechciał go opuścić![]()
Obawiam się, że chyba nie jest mną zainteresowanyBierz go za łeb i jedż z nim zanim sie połapie o co chodziA potemjuz mozesz byc miła...
![]()
![]()
W związku z tym podejrzewam, że nawet nie słyszał o SF, gdzie każda kobieta wygrywaObawiam się, że chyba nie jest mną zainteresowany![]()
Napisane, skomentowane, polajkowane i się zagadka rypła.W którym temacie, czy wątku
Będę szukał...
Może dlatego? Ale ja pytam tylko nie znam sięi zawsze jestem dla niego miła![]()
Kto czyta, nie błądziO bossze, można by Was tak czytać i czytać oboje.
@Icarium skoro pytasz... nie uważam żeby bycie miłą jakoś szczególnie działało na moją niekorzyśćMoże dlatego? Ale ja pytam tylko nie znam się![]()
Ależ bądź miła, taka jak miłą się wydajesz, ale skoro facet o którym piszesz nie wykazuje zainteresowania, to może przestań być miłą dla niego, na niektórych to działa.@Icarium skoro pytasz... nie uważam żeby bycie miłą jakoś szczególnie działało na moją niekorzyść![]()
A żeby jeszcze ze zrozumieniem to dawno by już do nas Europa przyjeżdżała na szparagi.Kto czyta, nie błądzi![]()
JasneA żeby jeszcze ze zrozumieniem to dawno by już do nas Europa przyjeżdżała na szparagi.