• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

O czym ostatnio fantazjowaliście masturbując się?

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Fantazjowałem o byciu nagim kelnerem i sługą podczas imprezy dla grupy pań ;) roznosiłem drinki, a one dotykały moje nagie ciało, chwytały za penisa, dawały klapsy w tyłek, następnie ja wykonywałem ich rozkazy, lizałem ich stopy, tyłki i cipki :p

Mężczyzna

Noctis

Cichy Podglądacz
Jestem napalona jak zwierzątko, on jest zajęty przed komputerem. Moje łaszenie się jest skrupulatnie ignorowane, im bardziej próbuję, z tym większą spotykam się ignorancją. Po dłuższym czasie moich starań, kiedy już nie mogę wytrzymać z podniecenia, wystawia w moim kierunku dłoń z uniesionym palcem i nawet na mnie nie patrzy, gdy się na nim zaspokajam. Po wszystkim oczywiście używa mnie, kiedy sam decyduje, że nadeszła odpowiednia pora. Może być to sekundę po tym, gdy doszłam.
🫤smutne to co piszesz, musi być naprawdę skupiony tylko na sobie.

Mężczyzna

SkowytMacochy

Nowicjusz
O matce mojej najstarszej córki, o tym jak po raz kolejny zdradza, ze mną swojego męża. Jak krzyczy, że pierdolę ją idealnie, żebym nie przestawał...