• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym ostatnio fantazjowaliście masturbując się?

Kobieta

Rozpalona Cassandra

Nowicjusz
Fantazjowałam o pewnym aktorze, jak jest moim kolegą, i przychodzi do mnie do domu, żeby mnie zruchać 🥵 Wchodzi do mnie do pokoju, i mówi mi, że jest tak napalony, że od razu mam się mocno wypiąć na biurku 😈 Ja się dla niego wystawiam, a on łapie mnie mocno za biodra, i pakuje go we mnie ostrym pchnięciem, aż popchnął biurko, mówiąc mi, że tak mnie wyrżnie, że będę biedna 🔥 A ja mu wyjękuję bardzo zadowolona, że może we mnie jechać cały dzień, i bardzo chętnie mu będę dawała, jak tylko będzie chciał, bo uwielbiam być jego gorącą własnością 🥵 Mruczy do mnie ,,Ty moja mała nimfomanko", i i wali we mnie bardzo ostro, aż mi się nogi uginają 😌

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
@Zalotka @Danny98 @KatarzynaWWA90 @spokokoles @PanCiacho - temat nie jest "o kim", tylko "o czym". Czyli nie o osobach, tylko o konkretnych praktykach seksualnych.
Nauczcie się wreszcie...

Ja ostatnio o tym, że namiętna kobieta robi mi bardzo erotyczny masaż całego ciała z dużą ilością oliwki.
Dla większości ludzi nie tylko na tym forum trudnym jest do rozróżnienia znaczenia tych dwóch słów: kim, czym. :(
Ja się poddałam i przestałam na to zwracać uwagę, ale doceniam twój zapał i życzę szczęścia. Może tobie się uda. 👍

Mężczyzna

Deivr34

Cichy Podglądacz
Dla większości ludzi nie tylko na tym forum trudnym jest do rozróżnienia znaczenia tych dwóch słów: kim, czym. :(
Ja się poddałam i przestałam na to zwracać uwagę, ale doceniam twój zapał i życzę szczęścia. Może tobie się uda. 👍
To nie tylko tutaj

Dzisiaj blisko 40 proc. Polaków nie rozumie tego, co czyta, a kolejne 30 proc. rozumie w niewielkim stopniu.