Czarna koronka, prześwitująca to musi być toMh, ciekawe jaką miała bieliznę.....
Czarna koronka, prześwitująca to musi być toMh, ciekawe jaką miała bieliznę.....
@col.Greg No ciekawe.......Czarna koronka, prześwitująca to musi być to
Livy, prawda No powiedz, że tak.......@col.Greg No ciekawe.......
Lise Charmel ?Livy, prawda No powiedz, że tak.......
Jakoś ta metka....no jakoś tak, dość niewyrażnie.... Nie mogłem się skupić...ale bylo piekne i takie.......eksluzywne, O! Mam!Lise Charmel ?
Gapa z tej babki, skoro wie, że lubisz bieliznę a Ona wysyła ci fotki z zasłoniętą metką. Ale może prawy profil ma lepszy bądź wyrozumiały.Jakoś ta metka....no jakoś tak, dość niewyrażnie.... Nie mogłem się skupić...ale bylo piekne i takie.......eksluzywne, O! Mam!
Ale Ty się nie przejmuj metkami przy bieliźnie, rób fotę jak leciO tym, że uda mi się zrobić fotę mojego "adiutanta"i wyśłać tę fotę koleżance z forum (nie jestem gejem, tak jego nazywam). Zrealizowałem te fantazję masturbacyjna i na tym sie skończyło, z przyczyn znanych nielicznym Fota nie wyszła.
Niestety nie zrobie kariery na SF A marzyłem byc w galeriiAle Ty się nie przejmuj metkami przy bieliźnie, rób fotę jak leci
W jakże cennej kategorii - uniki i wymyki skromne dwa, no, trzy z dwoma, bo wiesz jak Cię lubię.Niestety nie zrobie kariery na SF A marzyłem byc w galerii
Smakowita fantazja A ja dodałbym jeszcze, że ona w tym samym czasie zanurza swoje paluszki w cipce i wsuwa mi je do ust do wylizania. I tak karmimy się nawzajem swoimi soczkami Oczywiście cały czas patrzymy sobie w oczyTo nie jest jeszcze jakaś mocno rozbudowana fantazja, tylko raczej scena z niej, ale zdecydowanie siedzi mi w głowie od wczoraj i była myślą przewodnią mojego czasu sam na sam z sobą
Po tym jak doszedł mi na cycki zbiera z nich spermę na dwa palce i wsuwa mi je do ust cały czas patrząc mi prosto w oczy...
Bardzo mi się podoba o tym też wczoraj myślałam, ale dziś jakoś się zafiksowałam na tych jego palcach w spermieSmakowita fantazja A ja dodałbym jeszcze, że ona w tym samym czasie zanurza swoje paluszki w cipce i wsuwa mi je do ust do wylizania. I tak karmimy się nawzajem swoimi soczkami Oczywiście cały czas patrzymy sobie w oczy
Uwielbiam gdy kobieta wkłada paluszki do cipki a później daje mi do wylizaniaBardzo mi się podoba o tym też wczoraj myślałam, ale dziś jakoś się zafiksowałam na tych jego palcach w spermie
Mam tak samo. Podnieca mnie fakt że ktoś mnie podgląda i też gdy to ja podglądamŻe mnie ktoś podgląda
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | O czym może marzyć partnerka | Fantazje erotyczne | 0 | |
S | Po czym można zaszaleć? | Porady seksualne | 7 | |
Y | Jak / czym obniżyć popęd u kobiety? | Seks | 29 | |
S | Po czym nabieracie większej ochoty na seks? | Porady seksualne | 10 | |
Czym jeździcie? | Poza tematem | 103 |