• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

O czym myślicie, aby opóźnić orgazm?

Mężczyzna

robi44

Podrywacz
Kobiety mają gorzej od mężczyzn. Kobieta nie jest tak prosta w obsłudze jak facet. W większości przypadków trzeba się natrudzić żeby doprowadzić ją do orgazmu. Tutaj np o orgaźmie pochwowym.

Ja szczerze mówiąc osiągałam taki orgazm ale tylko sama ze sobą. I ta teoria w praktyce u mnie się sprawdzała.
To ciekawe, bo moja kobiecie to bez różnicy, jaki by nie był styl zawsze szczytuje. Swoją drogą o czym wtedy myśli....🤔

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Kiedyś o administracji serwerem Windows NT 4.0... ale odkąd spadłem ze schodów, orgazm u mnie przychodzi później – wystarczająco późno, żebym nie musiał się martwić, że skończę przed żoną.

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Jest kilka sposobów, ale jak można nie zachwycać się cudownym ciałem partnerki. Można wystarczy skupić uwagę na innym elemencje tej cudowniej akcji. Jeśli punkt kulminacyjny zbliża się za szybko zawsze można zastopować - przerwać penetrację i zając się ciałem partnerki innymi elementami ciała jak usta dłonie klata przedramiona itp. Podstawowa sprawa to głęboki oddech i rozluźnienie mięśni. Krótka przerwa na pocałunki lub pieczoty i dalej jazda
Moje myśli, usta zawsze są przy niej dłonie też...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Tego nie da się opóźnić ot tak. Od zawsze byłem szybkostrzelny. W takich przypadkach najlepszy jest jakikolwiek alkohol, oczywiście w umiarkowanej ilości. Z drugiej strony nie zawsze będzie posiłkować się trunkami i wtedy trzeba to po prostu zaakceptować

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
teraz pomyślałem, że można zdjąć worek z głowy niewiasty na chwilę, i założyć znów jak trochę się akcja uspokoi.