• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym myślicie, aby opóźnić orgazm?

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Dzięki, no właśnie mi się ta odpowiedź bardzo podobała. To właśnie o takie mi chodziło więc byłoby dobrze jakbyśmy wrócili do głównego wątku.
Opóźnianie to jedno, ale też do wątku może należeć nadmierne przeciągnięcie, czego efektem może być opuchnięcie, które może prowadzić do infekcji, a w wersji bardziej optymistycznej może dojść do mitycznego i mistycznego squirtu ;) A jak się okazuje to też nie musi być lubiane przez kobiety, żeby się zlać w łóżko, sczegulnie, kedy to jest jej łóżko. Nie dozna człowiek wdzięczności, oj nie dozna ;) Wiem coś o tym, w dwóch wariantach.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Generalnie kiedy kobieta jest na mnie to myślę o czymś innym. Na przykład o księżnej Dianie, o nowej pralce, o testach do „Koła fortuny”, a jak kobieta jest wyjątkowo brzydka to zamykam oczy i wyobrażam sobie, że bzykam się z Gal Gadot.
Ej ale co masz do Księżnej Diany? Była bardzo ładną kobietą. To że miała krótkie włosy Ci przeszkadza? Nie szkaluj Diany.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Po tym robi się - ja chcę jeszcze raz! ;) I cieszy, że tak go podniecamy, że nie dał rady ;)
W sumie jak odmówić po czymś takim xD
Są inne metody aby dokończyć mnie. Bez paniki 😏
Aha widzę to, czyli najpierw strzał od razu aby uhonorować to jak bardzo kobieta jest gorąca, potem minetka / rimming / facessiting aby zadbać o naszą Panią, a jak mroczny rycerz znowu powstanie to jedziemy rundę drugą i tak do skutku aż wszyscy będą odpowiednio zaspokojeni 😏😏😏
Podoba mi się ta wizja 😁 Parę ciekawych elementów można jeszcze wpleść pomiędzy ❤️

Mężczyzna

maro_

Cichy Podglądacz
Myślę o tym żeby wyjąć zanim dojdę i szybko zająć się np. minetką przed zmianą pozycji. Troszkę gra na czas ale pozwala ochłonąć.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?
Dotyczy to głównie Panów, ale kto wie, może i Panie czymś zaskoczą.

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Ja to bym chciała wątek "o czym myślicie, żeby już skończyć", w sensie taki dla dziewczyn 😁 no ale nie będę wychodzić przed szereg 😅

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Na mnie żadne tego typu sposoby nie działają. Mogę myśleć o najbardziej obrzydliwych rzeczach, a i tak dojdę jak jestem wyposzczony. Jedynie leki na mnie działały i mogłem kontrolować wytrysk ale też do czasu. Jak przeciągałem długo orgazm, to w końcu nie miałem nad tym kontroli kiedy trysnę

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Na mnie żadne tego typu sposoby nie działają. Mogę myśleć o najbardziej obrzydliwych rzeczach, a i tak dojdę jak jestem wyposzczony. Jedynie leki na mnie działały i mogłem kontrolować wytrysk ale też do czasu. Jak przeciągałem długo orgazm, to w końcu nie miałem nad tym kontroli kiedy trysnę
Wstępny lodzik, lub praca ręczna nie pomaga na wyposzczenie?
Nigdy się nie ma do końca kontroli. Chyba właśnie chodzi, żeby przeciągnąć, i też niezadługo.