• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym myślicie, aby opóźnić orgazm?

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
Muszę Cię zasmucić, Nobla nie dostaniesz. To zbieg okoliczności. Ten koleś i jego głos skutecznie studzi moje zapały. Miało być śmiesznie, a tu...
Ale mi nie chodziło o nic złego. Ja sam nie byłem, ale znam.kogos kto zna kogoś kto był i to podobno cudowna sprawa, dlatego mnie zdziwiło skąd takie negatywne nastawienie z Twojej strony. Boże drogi, jak mógłbym coś sugerować co niby taki wikary mógłby złego zrobić ministrantom, w głowę zachodziłem, dobrze, że mi powiedziałeś, że to o jego głos chodzi.

Mężczyzna

klocepik

Cichy Podglądacz
Ale mi nie chodziło o nic złego. Ja sam nie byłem, ale znam.kogos kto zna kogoś kto był i to podobno cudowna sprawa, dlatego mnie zdziwiło skąd takie negatywne nastawienie z Twojej strony. Boże drogi, jak mógłbym coś sugerować co niby taki wikary mógłby złego zrobić ministrantom, w głowę zachodziłem, dobrze, że mi powiedziałeś, że to o jego głos chodzi.
Skończyłeś? Brawo

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
raf,360x360,075,t,fafafa:ca443f4786.u2.jpg

Mężczyzna

klocepik

Cichy Podglądacz
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?
Dotyczy to głównie Panów, ale kto wie, może i Panie czymś zaskoczą.

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Świetny temat @Saanvi , szkoda tylko, że kwiat inteligencji i stróże praworządności mają nad wszystkim pieczę

Mężczyzna

Speed1986

Nowicjusz
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?
Dotyczy to głównie Panów, ale kto wie, może i Panie czymś zaskoczą.

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Ja używam delay spray

Mężczyzna

Speed1986

Nowicjusz
Raczej chodziło mi o to o czym myślicie, liczyłam na ciekawe historie, ale dzięki.
Często myślę o jutrzejszym dniu w pracy i planuje sobie co będę robił cały dzień żeby tylko za bardzo się nie napalić,albo o czymś nudnym no i najważniejsze to chwilowe przerwy robić np zmieniając pozycję

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Kobiety mają gorzej od mężczyzn. Kobieta nie jest tak prosta w obsłudze jak facet. W większości przypadków trzeba się natrudzić żeby doprowadzić ją do orgazmu. Tutaj np o orgaźmie pochwowym.
"Brak orgazmu pochwowego nie jest niczym nieprawidłowym. Według niektórych badań osiąga go zaledwie 6% kobiet. Natomiast u 54% pań pojawia się, gdy jednocześnie dochodzi do stymulacji łechtaczki."
Ja szczerze mówiąc osiągałam taki orgazm ale tylko sama ze sobą. I ta teoria w praktyce u mnie się sprawdzała.

Mężczyzna

klocepik

Cichy Podglądacz
Kobiety mają gorzej od mężczyzn. Kobieta nie jest tak prosta w obsłudze jak facet. W większości przypadków trzeba się natrudzić żeby doprowadzić ją do orgazmu. Tutaj np o orgaźmie pochwowym.

Ja szczerze mówiąc osiągałam taki orgazm ale tylko sama ze sobą. I ta teoria w praktyce u mnie się sprawdzała.
To nie prawda. To mężczyźni w tym kraju mają gorzej😉 a tak trochę poważniej to jednak kobiecy orgazm trwa dłużej i może osiągać jeden za drugim. Jeśli chodzi o mężczyzn to czasem nie zdąży wejść, a już dojdzie i nie pomaga myślenie o różnych dziwnych rzeczach😛