• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Dlaczego uważasz że niski wzrost, to główny problem Twojego małego powodzenia u dziewczyn ?
Może problem leży w zupełnie innym miejscu ?
Jak sam siebie nisko oceniasz, to jak w oczach dziewczyny masz być atrakcyjny ?

Więcej pewności siebie : )
Tak tak, no pewnie, powiedz jeszcze, że jeszcze problem leży u mnie i mamy komplet, a co to by to dało nawet jakbym miał tą pewność siebie, no widzę kolega fantasta fruwający w obłokach, bo udało mu się znaleźć kiedyś kogoś i się teraz mądrzy a obecnych realiów nie zna bo nie musi a nawet szczerze już na stałe nie szukam i to dawno, poradziłem sobie z samotnością i mi z tym dobrze.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A co ma ich (kobiet) wzrost to czego, kobiety zawsze mają i będą miały wymagania.
Zawsze będą miały, ale niskie kobiety o okrągłych kształtach będą miały znacznie więcej miłośników od tych wysokich i pozbawionych waloru dużego biustu. Te niższe będą mogły stawiać mężczyznom wyższe wymagania.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Zawsze będą miały, ale niskie kobiety o okrągłych kształtach będą miały znacznie więcej miłośników od tych wysokich i pozbawionych waloru dużego biustu. Te niższe będą mogły stawiać mężczyznom wyższe wymagania.
No dobrze skoro tak mówisz i jesteś zwolennikiem okrągłych kształtów, to czemu nie masz aktualnie nikogo, skoro twierdzisz, że takie jakie lubisz mają więcej miłośników, pomimo że masz większe szanse.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
No dobrze skoro tak mówisz i jesteś zwolennikiem okrągłych kształtów, to czemu nie masz aktualnie nikogo, skoro twierdzisz, że takie jakie lubisz mają więcej miłośników, pomimo że masz większe szanse.
A czy kiedykolwiek na forum napisałem, że jestem samotnikiem?
Napisałem, że byłem samotny.

Polszczyzna zna jeden czas teraźniejszy, tak jak staropolszczyzna. Mamy dwa czasy przeszłe - złożony (w istocie odpowiadający perfectum), choć najczęściej używany go w formie jednego słowa, a także czas zaprzeszły. Staropolszczyzna znała jeszcze trzy czasy przeszłe - dwa aortysty i imperfectum, słabo poświadczone, bo zanikły przed upowszechnieniem się literatury polskiej. Zanikły w czasach, gdy drogie księgi na ziemiach polskich pisano niestety jeszcze niemal wyłącznie po łacinie.

O samotności żem napisał w czasie przeszłym. Tak, zasłużyłem był sobie na to, że byłem samotny.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
A czy kiedykolwiek na forum napisałem, że jestem samotnikiem?
Napisałem, żeby byłem samotny.

Polszczyzna zna jeden czas teraźniejszy, tak jak staropolszczyzna. Mamy dwa czasy przeszłe - złożony (w istocie odpowiadający perfectum), choć najczęściej używany go jako jednego słowa, a także czas zaprzeszły. Staropolszczyzna znała jeszcze trzy czasy przeszłe - dwa aortysty i imperfectum, słabo poświadczone, bo zanikły przed upowszechnieniem się literatury polskiej, zanikły w czasach, gdy drogie księgi w Polsce pisano niestety jeszcze niemal wyłącznie po łacinie.

O samotności żem napisał w czasie przeszłym. Tak, zasłużyłem byłem sobie na to , że byłem samotny.
Ok, to przepraszam, jak pisałeś, że miałeś kogoś, czy jak w ogóle się tu się udzielasz i stajesz poniekąd po stronie samotnych facetów, to myślałem ,że jesteś sam. Źle to odebrałem, przyznaję się, zwracam honor i jeszcze raz Cię przepraszam.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ok, to przepraszam, jak pisałeś, że miałeś kogoś, czy jak w ogóle się tu się udzielasz i stajesz poniekąd po stronie samotnych facetów, to myślałem ,że jesteś sam. Źle to odebrałem, przyznaję się, zwracam honor i jeszcze raz Cię przepraszam.
Nie ma za co.
Nigdy nie zaprezentowałem się tutaj jako wartościowy człowiek, więc podejrzenia o samotnictwo można było poniekąd wobec mnie wysnuwać, a byłem był jeszcze mniej wartościowy w okresie samotności.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Nie ma za co.
Nigdy nie zaprezentowałem się tutaj jako wartościowy człowiek, więc podejrzenia o samotnictwo można było poniekąd wobec mnie wysnuwać, a byłem był jeszcze mniej wartościowy w okresie samotności.
Tym bardziej, nie posądzam Cię, że nie jesteś wartościowym człowiekiem, zwłaszcza, że jednak kogoś na stałe masz w przeciwieństwie do mnie, czyli jesteś lepszy ode mnie i to się chwali. Nie jestem o to zazdrosny, bo jednak sobie tam jakoś poradziłem z samotnością, za co ukamieniowany tu zostałem przez wielu, ale cieszę się, z tego co mam, bo i tego mógłbym nie mieć.

Mężczyzna

Piotr7

Cichy Podglądacz
U mnie mniej niż 180 cm i nie narzekam :p Znajomy, którego uważam za świetnie radzącego sobie w życiu pod każdym względem, jest niższy ode mnie i kulawy od wczesnego dzieciństwa. Mam nawet hipotezę, że nie wykształciłby tak fantastycznego charakteru, gdyby nie kalectwo. Kobiety u-wiel-bia-ją jego towarzystwo bo zawsze ma pierwszorzędne poczucie humoru.

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
U mnie mniej niż 180 cm i nie narzekam :p Znajomy, którego uważam za świetnie radzącego sobie w życiu pod każdym względem, jest niższy ode mnie i kulawy od wczesnego dzieciństwa. Mam nawet hipotezę, że nie wykształciłby tak fantastycznego charakteru, gdyby nie kalectwo. Kobiety u-wiel-bia-ją jego towarzystwo bo zawsze ma pierwszorzędne poczucie humoru.
Szef ma poniżej 170. Od 30 lat w małżeństwie, dwójka dzieci, dom i wysoka pozycja społeczna. Jest lubiany przez kobiety.

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Ja wiem ,że moje szanse są takie 0-1procent szans mam na to ,żeby znaleźć dziewczynę.
Rok tylko brakuje mi do 30 stki.Niestety zawsze jak na wszystko jest za późno i mało czasu i małe wiecznie szansę na to ,żeby tak było .Nie miałem czasu ,żeby jako nastolatek urosnąć a inni urośli ja nie ,nie miałem czasu żeby znaleźć dziewczyny.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Jestem dosyć niski mierze 177 cm wzrostu i niestety nigdy nie byłem z tego powodu w związku . Gdziekolwiek pójdę jestem najniższy.Ze względu na wzrost kobiety mnie odrzucają na starcie.Malo jest niskich mężczyzn właśnie co byli nie raz w związku.Nie jestem wogóle zrozumiany ani akceptowany przez to ,że jestem kompletnie za niski .Chciałbym być chociaż normalnego wzrostu jak ludzie.
I nic nie urosles od ostatniego postu?
😉

PS. Nie musisz odpowiadać.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
what-did-i-just-read-read.gif

Czy ten wątek został założony aby reszta facetów mogła się dowartościować czy co? 😂
Najbardziej rozkłada mnie na łopatki, że @user96 i @maxis ,dziewczyny Wam tutaj piszą co i jak z ich perspektywy i cały czas jak grochem o ścianę 😂

Mam wrażenie, że przyszłaby do Was wasza wymarzona Kobieta, bożyszcze, byłaby uśmiechnięta, flitrowałaby z Wami. W końcu padło by pytanie :
- nie przeszkadza Ci mój niski wzrost?
- Nie, absolutnie
- Aha na pewno, będziesz się ze mnie śmiała i nie pokazywała znajomym
Kurtyna xD

Zamiast biadolić, zacznijcie słuchać tego co się do Was piszę, a nie zakładajcie, że wasza racja jest mojsza 😂

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
what-did-i-just-read-read.gif

Czy ten wątek został założony aby reszta facetów mogła się dowartościować czy co? 😂
Najbardziej rozkłada mnie na łopatki, że @user96 i @maxis ,dizewczyny Wam tutaj piszą co i jak z ich perspektywy i cały czas jak grochem o ścianę 😂

Mam wrażenie, że przyszłaby do Was wasza wymarzona Kobieta, bożyszcze, byłaby uśmiechnięta, flitrowałaby z Wami. W końcu padło by pytanie :
- nie przeszkadza Ci mój niski wzrost?
- Nie, absolutnie
- Aha na pewno, będziesz się ze mnie śmiała i nie pokazywała znajomym
Kurtyna xD

Zamiast biadolić, zacznijcie słuchać tego co się do Was piszę, a nie zakładajcie, że wasza racja jest mojsza 😂
Tak by właśnie było. Bo tu nie chodzi o rozwiązanie problemu, tylko o proces użalania się.