• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Wzrost faceta na szczęście nigdy nie był i nie będzie kluczowym kryterium. Powiedzmy, że jedno z tych ważniejszych, to by się nad sobą nie użalał 😉 Weźcie się ogarnijcie chłopaki.
No dla Ciebie nie, ale dla większości kobiet jest to kluczowe kryterium co jest prawdą i straszne i nawet jakby był pewny siebie i się nie użalał nad sobą to i tak by nic to nie zmieniło, ja tam się ogarnąłem radząc z samotnością i cieszę z tego co mam :)

Kobieta

honey

Nowicjusz
No dla Ciebie nie, ale dla większości kobiet jest to kluczowe kryterium co jest prawdą i straszne i nawet jakby był pewny siebie i się nie użalał nad sobą to i tak by nic to nie zmieniło, ja tam się ogarnąłem radząc z samotnością i cieszę z tego co mam :)
Znajdź taką na forum... ale taką szczerą.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Niski facet, pewnie ma też mniejszy sprzęt.
Może to w tym jest problem.

Mi się wydaje, że niski facet, to i tak lepsza sytuacja, niż za wysoka dziewczyna.

Ja niski nie jestem, ale mam słabość do drobnych dziewczyn. Może być nawet średniej urody, ale jak jest niska to, i tak wolę ja, niż nawet bardzo ładna dziewczynę, ale wysoką.

To pewnie dlatego że lubię dominować, a drobna dziewczyna, to zawsze jednak uczucie większej dominacji fizycznej nad nią.
I co z tego, że tak masz jak ja, ale i tak mnie żadna nie chcę, tu jest haczyk, to ona musi chcieć takiego faceta, to że takie tolerujesz jak ja to nic nie znaczy.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Już pisałem, że jako niziołek miałem nawet o kilka cm wyższą ode mnie partnerkę.
Mogę się mylić, ale niskie dziewczęta stawiają mężczyznom więcej wymagań od roślejszych dziewcząt. Niskie dziewczęta mają szerszy wybór.

Kobieta

honey

Nowicjusz
Już pisałem, że jako niziołek miałem nawet o kilka cm wyższą ode mnie partnerkę.
Mogę się mylić, ale niskie dziewczęta stawiają mężczyznom więcej wymagań od roślejszych dziewcząt. Niskie dziewczęta mają szerszy wybór.
A jak by sobie wziął puszystą. To się wyrówna?

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
Twoje pytanie było o mnie, więc odpowiedziałam za siebie, a nie za większość kobiet. Jednak zapewniam Cię, że masz zaburzony obraz tego, jakie oczekiwania mają przeciętne kobiety względem potencjalnego partnera, bo dla wielu nie będzie to wzrost, a coś, czego oko raczej nie dostrzeże.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Dobrze niestety mówisz... miałeś :(
No tak racja, niskie dziewczyny są takich wysokich facetów aby nie musiały klękać jak mu loda robią, tylko aby to na stojąco robić, bo szkoda im kolan.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
No tak racja, niskie dziewczyny są takich wysokich facetów aby nie musiały klękać jak mu loda robią, tylko aby to na stojąco robić, bo szkoda im kolan.
Nie wydaje mi się. Ja oferowałem poduszkę pod kolana.
Wysokie dziewczęta mają mniejszy wybór, przeto nie mogą stawiać tak wielu wymagań, jak dziewczę mające 155 cm.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Twoje pytanie było o mnie, więc odpowiedziałam za siebie, a nie za większość kobiet. Jednak zapewniam Cię, że masz zaburzony obraz tego, jakie oczekiwania mają przeciętne kobiety względem potencjalnego partnera, bo dla wielu nie będzie to wzrost, a coś, czego oko raczej nie dostrzeże.
Tak, faktycznie, dla wielu kobiet nie będzie to wzrost a coś, czego oko raczej nie dostrzeże... przynajmniej na początku a dopiero później, czyli wysoki stan konta takiego faceta. Tak czy siak to i tak jest coś wspólnego z wysokością i tak w zasadzie to wszystko jeden ch... o widzisz, to też taki musi być wielki, cholerka, to dla was wszystko facet musi mieć jednak wielkie albo wysokie no chciał nie chciał, ale tak jest pod jakim kątem by nie patrzył.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
To jesteś pewnie trollem starego Stroiczka. Bo już długo znam innego.
Niewiele się w moim życiu zmieniło, czas mija szybko. Zawsze lubiłem kobiety o pełnych kształtach. Gdy byłem młody i teraz, gdy jestem stary.

Niskie kobiety o okrągłych kształtach mają najwięcej miłośników. I mają dzięki temu sporo pewności siebie.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
Tak, faktycznie, dla wielu kobiet nie będzie to wzrost a coś, czego oko raczej nie dostrzeże... przynajmniej na początku a dopiero później, czyli wysoki stan konta takiego faceta. Tak czy siak to i tak jest coś wspólnego z wysokością i tak w zasadzie to wszystko jeden ch... o widzisz, to też taki musi być wielki, cholerka, to dla was wszystko facet musi mieć jednak wielkie albo wysokie no chciał nie chciał, ale tak jest pod jakim kątem by nie patrzył.
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Tyle w temacie. Dobranoc!

Kobieta

honey

Nowicjusz
Niewiele się w moim życiu zmieniło, czas mija szybko. Zawsze lubiłem kobiety o pełnych kształtach. Gdy byłem młody i teraz, gdy jestem stary.

Niskie kobiety o okrągłych kształtach mają najwięcej miłośników. I mają dzięki temu sporo pewności siebie.
I tak nie uwierzę, nigdy nie byłeś miły dla mnie. Dobranoc