Rozumiem 140-155 cm to jest troszkę problem. Ale tu się robi z igły widłyNo wiesz, ja Ci go nie wybierałem, to sama go sobie wybrałaś, zacytuję klasyka, zawsze możesz wymienić na lepszy model.
Rozumiem 140-155 cm to jest troszkę problem. Ale tu się robi z igły widłyNo wiesz, ja Ci go nie wybierałem, to sama go sobie wybrałaś, zacytuję klasyka, zawsze możesz wymienić na lepszy model.
No dla Ciebie nie, ale dla większości kobiet jest to kluczowe kryterium co jest prawdą i straszne i nawet jakby był pewny siebie i się nie użalał nad sobą to i tak by nic to nie zmieniło, ja tam się ogarnąłem radząc z samotnością i cieszę z tego co mamWzrost faceta na szczęście nigdy nie był i nie będzie kluczowym kryterium. Powiedzmy, że jedno z tych ważniejszych, to by się nad sobą nie użalałWeźcie się ogarnijcie chłopaki.
Znajdź taką na forum... ale taką szczerą.No dla Ciebie nie, ale dla większości kobiet jest to kluczowe kryterium co jest prawdą i straszne i nawet jakby był pewny siebie i się nie użalał nad sobą to i tak by nic to nie zmieniło, ja tam się ogarnąłem radząc z samotnością i cieszę z tego co mam![]()
I co z tego, że tak masz jak ja, ale i tak mnie żadna nie chcę, tu jest haczyk, to ona musi chcieć takiego faceta, to że takie tolerujesz jak ja to nic nie znaczy.Niski facet, pewnie ma też mniejszy sprzęt.
Może to w tym jest problem.
Mi się wydaje, że niski facet, to i tak lepsza sytuacja, niż za wysoka dziewczyna.
Ja niski nie jestem, ale mam słabość do drobnych dziewczyn. Może być nawet średniej urody, ale jak jest niska to, i tak wolę ja, niż nawet bardzo ładna dziewczynę, ale wysoką.
To pewnie dlatego że lubię dominować, a drobna dziewczyna, to zawsze jednak uczucie większej dominacji fizycznej nad nią.
Ha ha, każesz mi zrobić czego nie da zrobić.Znajdź taką na forum... ale taką szczerą.
A jak by sobie wziął puszystą. To się wyrówna?Już pisałem, że jako niziołek miałem nawet o kilka cm wyższą ode mnie partnerkę.
Mogę się mylić, ale niskie dziewczęta stawiają mężczyznom więcej wymagań od roślejszych dziewcząt. Niskie dziewczęta mają szerszy wybór.
Twoje pytanie było o mnie, więc odpowiedziałam za siebie, a nie za większość kobiet. Jednak zapewniam Cię, że masz zaburzony obraz tego, jakie oczekiwania mają przeciętne kobiety względem potencjalnego partnera, bo dla wielu nie będzie to wzrost, a coś, czego oko raczej nie dostrzeże.No dla Ciebie nie, ale dla większości kobiet jest to kluczowe kryterium co jest prawdą i straszne i nawet jakby był pewny siebie i się nie użalał nad sobą to i tak by nic to nie zmieniło, ja tam się ogarnąłem radząc z samotnością i cieszę z tego co mam![]()
Nie ma pojęcia, bo szczupłych kobiet nie dotykałem.A jak by sobie wziął puszystą. To się wyrówna?
Dobrze niestety mówisz... miałeśJuż pisałem, że jako niziołek miałem nawet o kilka cm wyższą ode mnie partnerkę.
Mogę się mylić, ale niskie dziewczęta stawiają mężczyznom więcej wymagań od roślejszych dziewcząt. Niskie dziewczęta mają szerszy wybór.
Nie wydaje mi się. Ja oferowałem poduszkę pod kolana.No tak racja, niskie dziewczyny są takich wysokich facetów aby nie musiały klękać jak mu loda robią, tylko aby to na stojąco robić, bo szkoda im kolan.
To jesteś pewnie trollem starego Stroiczka. Bo już długo go widzę. I on ma inne upodobania.Nie ma pojęcia, bo szczupłych kobiet nie dotykałem.
Tak, faktycznie, dla wielu kobiet nie będzie to wzrost a coś, czego oko raczej nie dostrzeże... przynajmniej na początku a dopiero później, czyli wysoki stan konta takiego faceta. Tak czy siak to i tak jest coś wspólnego z wysokością i tak w zasadzie to wszystko jeden ch... o widzisz, to też taki musi być wielki, cholerka, to dla was wszystko facet musi mieć jednak wielkie albo wysokie no chciał nie chciał, ale tak jest pod jakim kątem by nie patrzył.Twoje pytanie było o mnie, więc odpowiedziałam za siebie, a nie za większość kobiet. Jednak zapewniam Cię, że masz zaburzony obraz tego, jakie oczekiwania mają przeciętne kobiety względem potencjalnego partnera, bo dla wielu nie będzie to wzrost, a coś, czego oko raczej nie dostrzeże.
Niewiele się w moim życiu zmieniło, czas mija szybko. Zawsze lubiłem kobiety o pełnych kształtach. Gdy byłem młody i teraz, gdy jestem stary.To jesteś pewnie trollem starego Stroiczka. Bo już długo znam innego.
Tak, faktycznie, dla wielu kobiet nie będzie to wzrost a coś, czego oko raczej nie dostrzeże... przynajmniej na początku a dopiero później, czyli wysoki stan konta takiego faceta. Tak czy siak to i tak jest coś wspólnego z wysokością i tak w zasadzie to wszystko jeden ch... o widzisz, to też taki musi być wielki, cholerka, to dla was wszystko facet musi mieć jednak wielkie albo wysokie no chciał nie chciał, ale tak jest pod jakim kątem by nie patrzył.
Nie dałaś rady przyznać racji i się poddałaś.
Tyle w temacie. Dobranoc!
I tak nie uwierzę, nigdy nie byłeś miły dla mnie. DobranocNiewiele się w moim życiu zmieniło, czas mija szybko. Zawsze lubiłem kobiety o pełnych kształtach. Gdy byłem młody i teraz, gdy jestem stary.
Niskie kobiety o okrągłych kształtach mają najwięcej miłośników. I mają dzięki temu sporo pewności siebie.
Ponieważ to czysty defetyzm, więc nie mogę i wcale nie chcę przyznać Ci racji.Nie dałaś rady przyznać racji i się poddałaś.
A jaki tam defetyzm, to jest prawdziwe życie, ale Ty go nie widzisz, bo kobietą jesteś, to wy kobiety wybieracie facetów tych lepszych, wy trzymacie lejce w tej jeździe.Ponieważ to czysty defetyzm, więc nie mogę i wcale nie chcę przyznać Ci racji.
Dlaczego uważasz że niski wzrost, to główny problem Twojego małego powodzenia u dziewczyn ?Nie dałaś rady przyznać racji i się poddałaś.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Niski wzrost załamanie nerwowe | Poza tematem | 53 | |
![]() |
Niski wzrost Depresja i totalne wypalenie w relacjach damsko męskich | Seks fotki i filmy | 27 | |
![]() |
Depresja niski wzrost | Seks | 143 | |
![]() |
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 42 | |
![]() |
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 42 |