J
Johny black
Guest
Co robicie będąc z kimś długo, nie ujawniając swoich prawdziwych preferencji, udajecie czy zaczynacie pić!
Masz racjęA jaki jest sens ukrywać to, co dla nas istotne? Przecież i tak, prędzej czy później, taki związek się rozwali.
Ada, prawda tylko to niestety nie zawsze działa w dwie strony.A jaki jest sens ukrywać to, co dla nas istotne? Przecież i tak, prędzej czy później, taki związek się rozwali.
Jasne, że sięgam po alkohol, w końcu in vino veritasCo robicie będąc z kimś długo, nie ujawniając swoich prawdziwych preferencji, udajecie czy zaczynacie pić!
Bardzo często w sumje zdarza się też, że przez nieznajomość jedna osoba tłumi drugą.Tak, jak z wieloma innymi rzeczami w życiu, nie wszystko działa w dwie strony i efekt jest, jaki jest.
No nie do końca.I tak się pierdoli wszelkie relacje
Co tylko chcesz...No i co ja tu mogę więcej dodać...
Meh, po prostu język się rozluźnia.Jasne, że sięgam po alkohol, w końcu in vino veritas![]()
Jak nie do końca? Spróbuj być nieszczerym z drugą stroną i tylko czekaj na efekty, szybko przyjdą.Bardzo często w sumje zdarza się też, że przez nieznajomość jedna osoba tłumi drugą.
No nie do końca.
Co tylko chcesz...
Meh, po prostu język się rozluźnia.![]()
W rzeczy samej, ale czy prawda zawsze bywa wyzwalająca w dobrym tego słowa znaczeniu? Jak pokazuje "Dzika kaczka" Ibsena, dążenie do jej odkrycia za wszelką cenę może być na tyle tragiczne w skutkach, że lepiej niekiedy pozostać w niewiedzy.Bardzo często w sumje zdarza się też, że przez nieznajomość jedna osoba tłumi drugą.
No nie do końca.
Co tylko chcesz...
Meh, po prostu język się rozluźnia.![]()
Ale pytanie tutaj to czy warto ukrywać swoje ja będąc równolegle nieszczerym wobec kogośW rzeczy samej, ale czy prawda zawsze bywa wyzwalająca w dobrym tego słowa znaczeniu? Jak pokazuje "Dzika kaczka" Ibsena, dążenie do jej odkrycia za wszelką cenę może być na tyle tragiczne w skutkach, że lepiej niekiedy pozostać w niewiedzy.
Rzadko kiedy i tak możemy je w pełni ujawnić, bo tkwimy w pułapce bycia formowanymi przez cudze spojrzenia.Ale pytanie tutaj to czy warto ukrywać swoje ja będąc równolegle nieszczerym wobec kogoś
Tak tyle że to droga donikąd a na pewno do unieszczęśliwienia samego siebie i drugiej osoby.Rzadko kiedy i tak możemy je w pełni ujawnić, bo tkwimy w pułapce bycia formowanymi przez cudze spojrzenia.
Nie do końca bo ktoś może chcieć uprawiać dziki seks całe życie i założyć rodzinę, jeśli wtedy ta osoba zakłada rodzinę, a wciąż ma w sobie ciągutki, aoe wie, że ta druga opcja jest ważniejsza to wytrwa pomimo pewnych ograniczeń. Nie można mieć wszystkiego.Jak nie do końca? Spróbuj być nieszczerym z drugą stroną i tylko czekaj na efekty, szybko przyjdą.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Kompromitująca przeszłość partnera | Związki | 3 | |
M | Wiek partnera | Seks | 0 | |
P | Ograniczenia w łóżku wynikające ze zdrowia partnera | Związki | 0 | |
K | Pierwszy trójkąt.Obawy i kryteria kobiet, w wyborze partnera. | Seks | 5 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 |