Hej!
O ja się nie udzieliłem jeszcze w tym wątku
Tak! ja również posiadam taki fetysz. Zarówno jeśli chodzi o mocz, ale głównie o kupę.
Podnieca mnie chyba wszystko, co z nią związane

) i właśnie od dziecka to lubię, gdy była okazja zobaczyć "dla jaj" filmik 2girls1cup.
Po jego zobaczeniu wszystko się zmieniło w mojej 13letniej głowie.
Już wtedy od roku jakoś ciekawiła mnie moja pupa.. a po zobaczeniu 2girls1cup zobaczyłem, że ludzie "mogą" bawić się kupą i to ich "nie zabija" haha. Tak myślałem, jako dziecko, może, jak wielu, że kupa no jest bardzo zła i straszna (ale spoiler.. nie jest).
Zacząłem więc mając 13-14 lat eksplorować temat zarówno ze swoją pupą już nie tylko na czysto, ale i ośmielać się na kupę.
Potem w internecie zacząłem poznawać ludzi, głównie dużo pisania na czatach.. wp, interia.
Odkryłem, że pojawiają się tu i tam ludzie, których to kręci.
Oczywiście w większości mężczyźni.
Do dziś (a mam 35 lat) poznałem zaledwie kilka kobiet, które naprawdę mają ten fetysz.
Poznałem masę kobiet uległych, które oczekiwały robienia na nie kupy jako formy ulegania skrajnego mężczyźnie. Jednak na rozmowach na ogół się kończą takie fantazje.
Troszkę doświadczeń już w tym temacie nabrałem przez te wszystkie lata, głównie praktykując ze swoim kałem oraz moczem. Robię to regularnie
Chętnie też o tym popiszę

)
Pozdrawiam!