• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowy fetysz (scat)

Mężczyzna

NaturalnyPerwers

Cichy Podglądacz
Cześć, posiadam nietypowy fetysz jakim jest pissing/scat. Ogólnie rzecz biorąc podnieca mnie gdy dziewczyna się załatwia. Co ciekawe, załatwiający się mężczyzna mnie obrzydza. Sam chętnie chciałbym posiadać inny fetysz ale analizowałem to i posiadam go od dzieciństwa. Czy jest na forum więcej takich osób jak ja?
Od malego uczy sie by traktowac kobiety raczej jak boginie i cudowne istoty raczej niz ludzi a przeciez wiadomo, ze to tak samo istota biologiczna 😁 Nie kazdy to rozumie ale niekoniecznie tu chodzi o brud ale o to, ze sa bardzo intymne czynnosci, kobiety potrzegane w sposob bardzo wyidealizowany i poza relacja miedzy dwoma ludzmi, funkcje fizjologiczne w ogolnym postreganiu dla plci przeciwnej to nadal w znaczej mierze temat taboo, tylko od czasu do czasu przelamywany humorem.

Dlatego naturalizm od strony kobiet moze miec w sobie tak wiele piekna 😘
Swoja droga to bardzo zabawne, ze kobiety wywalczyly tyle rzeczy a nadal nie moga puscic baka czy wyproznic sie bez pozwolenia 🤣🤣🤣

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Raz w życiu spotkałem się z jedna dziewczyna,która bardzo lubiła scat w takim sensie chciała abym na niej się załatwił. Jak to usłyszałem to trochę byłem zniesmaczony,powiedziała mi,że w tym pomoże. Zgodziłem się. Zaprosiła mnie do swojego mieszkania,zjedliśmy kolację przy świecach,winko,kwiaty. Po paru kieliszkach wina,przeszliśmy do sprawy. Pod sukienka miała ładny zieloną koronkową bieliznę i pończochy. Ja się rozebrałem i przeszliśmy do łazienki. W łazience już czekał wazelina i gruszka do lewatywy. Kazała mi się położyć na boku w brodziku i włożyła mi gruszkę do lewatywy i powiedziała. " Jak poczujesz,że wychodzi to położę się pod tobą" Lewatywa zaczęła działać. Powiedziałem jej,że może się położyć. Położyła się. Cała zawartość poleciła na jej ciało. Zaczęła smarować zawartość na swoje ciało,nałożyła na opuszki palców i wzięła to do ust oraz lizać swoje palce,na koniec kazała jeszcze zrobić pissing na ciało i do ust.

Mężczyzna

NaturalnyPerwers

Cichy Podglądacz
Hah romantyczka.
No coż tutaj tez jest pewna skala, jedni powachaja, popatrza i im wystarczy, drudzi sie ubrudza a jeszcze inni ida na calosc 😝
Raz w życiu spotkałem się z jedna dziewczyna,która bardzo lubiła scat w takim sensie chciała abym na niej się załatwił. Jak to usłyszałem to trochę byłem zniesmaczony,powiedziała mi,że w tym pomoże. Zgodziłem się. Zaprosiła mnie do swojego mieszkania,zjedliśmy kolację przy świecach,winko,kwiaty. Po paru kieliszkach wina,przeszliśmy do sprawy. Pod sukienka miała ładny zieloną koronkową bieliznę i pończochy. Ja się rozebrałem i przeszliśmy do łazienki. W łazience już czekał wazelina i gruszka do lewatywy. Kazała mi się położyć na boku w brodziku i włożyła mi gruszkę do lewatywy i powiedziała. " Jak poczujesz,że wychodzi to położę się pod tobą" Lewatywa zaczęła działać. Powiedziałem jej,że może się położyć. Położyła się. Cała zawartość poleciła na jej ciało. Zaczęła smarować zawartość na swoje ciało,nałożyła na opuszki palców i wzięła to do ust oraz lizać swoje palce,na koniec kazała jeszcze zrobić pissing na ciało i do ust.

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Jak w ogóle doszło do tego, że Tobie tym powiedziała?

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Jak w ogóle doszło do tego, że Tobie tym powiedziała?
Doszło do tego,że i niej w mieszkaniu robiłem kupę,siedząc na tronie zapukała do drzwi i spytała czy może wejść bo czegoś z łazienki zapomniała. Zgodziłem się. Wzięła co miała wziąć,spojrzała się na mnie i powiedziała: " Ale ładnie robisz kupę,chciałabym abyś na mnie tak zrobił,czy masz chęć załatwić się na mnie ? "