• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowy fetysz (scat)

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Siema, też jestem fanem i pissu i scatu, jestem switchem i nawet z jednym i drugim mam już doświadczenie ;) Jak ktoś jest czegoś ciekawy to służę radą :)

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Zastanawia mnie jedna rzecz : prawie każdy temat związany z scatem nie jest mile widziany na forum natomiast wątek związany z piss jest całkiem inaczej traktowany. Waszym zdaniem jaki jest tego powód ?

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Zastanawia mnie jedna rzecz : prawie każdy temat związany z scatem nie jest mile widziany na forum natomiast wątek związany z piss jest całkiem inaczej traktowany. Waszym zdaniem jaki jest tego powód ?
W dużym uproszeniu. Wejdź kiedyś do kibla gdzie ktoś robił "jedynkę", a później do takiego gdzie ktoś wcześniej robił "dwójkę"... zaciągnij się solidnie i myślę, że poznasz odpowiedź na swoje pytanie :)

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
W dużym uproszeniu. Wejdź kiedyś do kibla gdzie ktoś robił "jedynkę", a później do takiego gdzie ktoś wcześniej robił "dwójkę"... zaciągnij się solidnie i myślę, że poznasz odpowiedź na swoje pytanie :)
Jeśli tylko zapach ma być głównym kryterium to ten argument do mnie nie przemawia. Mocz też ma nieprzyjemny zapach ,oczywiście nie jest tak intensywny jak scat.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Do Ciebie nie przemawia, ale do większości już tak. I tej większości już sam zapach wystarczy ;)
Większość ludzi od dziecka ma wpojone, że kupa to coś brudnego i to wie bo tak jest w istocie.

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Lubię oglądać filmiki, na których dziewczyny siedzą na ubikacji i głośno robią kupę. Moja ulubienica to SparklyHot:

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
preview.jpg

Mężczyzna

coeen

Cichy Podglądacz
Dla mnie panie które wymiatają w tym temacie:
Sweter Betty Parkour
POV Scat Couple
Dirty Lina
Estefania