• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nie chcę, by partner/ka lub znajomi dowiedzieli się...

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
O, znalazłam dwie rzeczy o ktorych nie chce by mąż wiedzial:
1) ze pilnuje zdrowego odżywiania sie a sama co jakiś czas kupuje coca cole cherry 😀
2) ze zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia - to wie, ale ze tak mocno, ze nie musiał nic robic żebym byla jego to nie. Nie chce by wiedział, bo lubie jak sie stara i wysila bardziej niz powinien. :)

Mężczyzna

Misfit

Seks Praktykant
W życiu inspiruję się wieloma filmami, ale w tej kwestii ważne są dwa. Pierwszy z nich to Leon zawodowiec. Jest tam scena, w której Leon tłumaczy Matyldzie, jak powinna się ubierać, jak chodzić, jak wyglądać, żeby wtopić się w tłum, być niewidzialną. Drugi z filmów to Sekretne życie Waltera Mitty. Niewyobrażalnie mądra historia o człowieku, który stał się zwyczajny, bo taka po prostu jest rzeczywistość i tego wymagało od niego życie. Tyle, że on wcale zwyczajny nie był i film opowiada o tym, co się stało, gdy ktoś potrącił ten mały kamyk, który przerodził się w lawinę. A najpiękniejsze było w nim to, że lawina pozostała cicha. Bo prawdziwe piękno nie prosi o atencję.
W każdym razie, ja długo uczyłem się być niewidzialnym i bardzo zwyczajnym. Parafrazując Hutcha z Nobody, może nawet wyszło mi za bardzo.
I nie chciałbym, żeby otoczenie wiedziało, jak bardzo to wrażenie jest mylne. Raczej nikt by nie uwierzył, że mogłem o wschodzie słońca stać nago na szczycie góry, bo taki miałem głupi pomysł...

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

Chyba bi

Cichy Podglądacz
Nie chcę, żeby znajomi się dowiedzieli, że chcę spróbować z facetem, obciągnąć mu i się wypiąć.