• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nie chcę, by partner/ka lub znajomi dowiedzieli się...

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Myślę, że jest bardziej interesujące przez te sekrety....
😈Jest, Jest
782578789c60ff95c9f9db701dfac609.gif

Kobieta

Agnieszka28

Seks Praktykant
...no właśnie, o czym?

Jakie np. preferencje lub Wasze historie wolicie żeby zostały dla Was.
Żeby się np. partner/ka nie dowiedział/a?
Albo że partner/ka to spoko, ale niekoniecznie znajomi?

Ja np. nie chcę szczegółowo się dzielić z partnerką o niektórych fantazjach. Np. że bardzo mi się podoba jej koleżanka. Albo że chciałbym, by ją zerżnęło 5 facetów naraz, więc na razie jesteśmy na etapie jednego. :D

Co do znajomych, to nie wszystkim mówię, że bywamy w singers clubach. Nie wszystkim też mówię, że mnie widok mojej partnerki obciągającej innemu szalenie podnieca.

A jak to u Was?
Ja się właśnie boję że spotkam kogoś znajomego w swing klubie ....

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Nowicjusz
ja boję się żeby nigdy nie wyszło na jaw że proponowałem własnej matce, matce chrzestnej i kuzynce seks, że wysyłałem im swoje nagie zdjęcia i filmiki z masturbacji. Że mam mnóstwo fantazji ze szwagierką i kilkoma koleżankami żony, że chciałbym zastać żonę kiedy mój pasierb posuwa ją mocno od tyłu.

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
ja boję się żeby nigdy nie wyszło na jaw że proponowałem własnej matce, matce chrzestnej i kuzynce seks, że wysyłałem im swoje nagie zdjęcia i filmiki z masturbacji. Że mam mnóstwo fantazji ze szwagierką i kilkoma koleżankami żony, że chciałbym zastać żonę kiedy mój pasierb posuwa ją mocno od tyłu.
Pomylił Ci się ten temat z tematem o fantazjach, których nie zrealizujesz.

Mężczyzna

rool

Nowicjusz
...no właśnie, o czym?

Jakie np. preferencje lub Wasze historie wolicie żeby zostały dla Was.
Żeby się np. partner/ka nie dowiedział/a?
Albo że partner/ka to spoko, ale niekoniecznie znajomi?

Ja np. nie chcę szczegółowo się dzielić z partnerką o niektórych fantazjach. Np. że bardzo mi się podoba jej koleżanka. Albo że chciałbym, by ją zerżnęło 5 facetów naraz, więc na razie jesteśmy na etapie jednego. :D

Co do znajomych, to nie wszystkim mówię, że bywamy w singers clubach. Nie wszystkim też mówię, że mnie widok mojej partnerki obciągającej innemu szalenie podnieca.

A jak to u Was?
Czasami lepiej coś pominąć, więc lepiej nie mówić jako pierwsi, lepiej jak zostaniemy zapytani o ile zostaniemy zapytani. Ale jak zostaniemy zapytani - tu jest dopiero zagwózdka - kłamać czy być szczerym? Tak więc zadaj sobie pytanie czym jest dla Ciebie związek i na jakich fundamentach go budujesz. Dla mnie najważniejsze to: Lojalność, Komunikatywność i Szczerość - więc kłamstwo odpada.