• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nie chcę, by partner/ka lub znajomi dowiedzieli się...

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Myślę, że jest bardziej interesujące przez te sekrety....
😈Jest, Jest
782578789c60ff95c9f9db701dfac609.gif

Kobieta

Agnieszka28

Seks Praktykant
...no właśnie, o czym?

Jakie np. preferencje lub Wasze historie wolicie żeby zostały dla Was.
Żeby się np. partner/ka nie dowiedział/a?
Albo że partner/ka to spoko, ale niekoniecznie znajomi?

Ja np. nie chcę szczegółowo się dzielić z partnerką o niektórych fantazjach. Np. że bardzo mi się podoba jej koleżanka. Albo że chciałbym, by ją zerżnęło 5 facetów naraz, więc na razie jesteśmy na etapie jednego. :D

Co do znajomych, to nie wszystkim mówię, że bywamy w singers clubach. Nie wszystkim też mówię, że mnie widok mojej partnerki obciągającej innemu szalenie podnieca.

A jak to u Was?
Ja się właśnie boję że spotkam kogoś znajomego w swing klubie ....

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Seks Praktykant
ja boję się żeby nigdy nie wyszło na jaw że proponowałem własnej matce, matce chrzestnej i kuzynce seks, że wysyłałem im swoje nagie zdjęcia i filmiki z masturbacji. Że mam mnóstwo fantazji ze szwagierką i kilkoma koleżankami żony, że chciałbym zastać żonę kiedy mój pasierb posuwa ją mocno od tyłu.

R

Randomowynick123

Guest
ja boję się żeby nigdy nie wyszło na jaw że proponowałem własnej matce, matce chrzestnej i kuzynce seks, że wysyłałem im swoje nagie zdjęcia i filmiki z masturbacji. Że mam mnóstwo fantazji ze szwagierką i kilkoma koleżankami żony, że chciałbym zastać żonę kiedy mój pasierb posuwa ją mocno od tyłu.
Pomylił Ci się ten temat z tematem o fantazjach, których nie zrealizujesz.

Mężczyzna

rool

Nowicjusz
...no właśnie, o czym?

Jakie np. preferencje lub Wasze historie wolicie żeby zostały dla Was.
Żeby się np. partner/ka nie dowiedział/a?
Albo że partner/ka to spoko, ale niekoniecznie znajomi?

Ja np. nie chcę szczegółowo się dzielić z partnerką o niektórych fantazjach. Np. że bardzo mi się podoba jej koleżanka. Albo że chciałbym, by ją zerżnęło 5 facetów naraz, więc na razie jesteśmy na etapie jednego. :D

Co do znajomych, to nie wszystkim mówię, że bywamy w singers clubach. Nie wszystkim też mówię, że mnie widok mojej partnerki obciągającej innemu szalenie podnieca.

A jak to u Was?
Czasami lepiej coś pominąć, więc lepiej nie mówić jako pierwsi, lepiej jak zostaniemy zapytani o ile zostaniemy zapytani. Ale jak zostaniemy zapytani - tu jest dopiero zagwózdka - kłamać czy być szczerym? Tak więc zadaj sobie pytanie czym jest dla Ciebie związek i na jakich fundamentach go budujesz. Dla mnie najważniejsze to: Lojalność, Komunikatywność i Szczerość - więc kłamstwo odpada.