Mnie też ogarnia przerażenie co by się stało gdyby znajomi dowiedzieli się o moich zabawach w błocie i malowaniu ciała.Żona już wie, ale aż ogarnia mnie przerażenie, że znajomi dowiedzą się o tym, że lubię zakładać damskie ciuszki
Nie chciałbym też aby ktoś ze znajomych dowiedział się, że kręci mnie kobieca dominacja i chciałbym czasem zostać zdominowanym przez kobietę. Żona też wie, ale niestety na dominę się nie nadaje![]()
Skąd ja to znam?Nie chcę żeby znajomi się dowiedzieli że zdarza mi się o nich fantazjować podczas masturbacji, mam takie fantazje bi gdzie na przykład kolega i jego żona mnie dominują, traktują mnie jak ich prywatną seks zabawkę
Zdarza mi się fantazjować o parce znajomych. Przeróżne scenariusze@KosmosLBN masz podobne fantazje ?
No mi teżZdarza mi się fantazjować o parce znajomych. Przeróżne scenariusze![]()
Niech zgadnę ty konfa, a żona lewica ?Nie chce aby żona dowiedziała się o moich upodobaniach politycznych![]()
Nie nieNiech zgadnę ty konfa, a żona lewica ?![]()
Czytam kolejny Twój post i mam mokro w majtkach. Ten seks z jego nauczycielem tak na mnie podziałał.Jestem matką nastolatka i nie chciałabym aby dowiedział się o mojej przeszłości. O tym że uprawiałam sex za pieniądze. Nie chcę żeby wiedział, że uprawiam sex grupowy. Zdradzałam jego ojca. Sypiam z jego nauczycielem.
Nie wiem, dlaczego, ale twój post przypomniał mi dialog z jakiegoś filmu. Jedna osoba mówi: jak będę dorosły, to nie będę się musiał niczym przejmować i będę mógł mówić co chcę i gdzie i komu chcę.Jest całe mnóstwo rzeczy, które ukrywam przed znajomymi. Można powiedzieć w zasadzie, że ukrywam całe swoje drugie życie - nie będąc przy tym w żadnym formalnym związku. Za dużo ryzykuję zawodowo i prywatnie, żeby się tym dzielić, chociaż jest w moim życiu kilka zaufanych osób, które wprowadziłam w ten świat.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Nie chcę sama.... | Masturbacja | 41 | |
|
|
Nie zapomnij się wylogować | Opowiadania erotyczne | 23 | |
|
|
Rodzinnie, ale nie aż tak? | Fetysze i perwersje | 27 | |
|
|
Miłość nie zna wieku? | Związki | 51 | |