• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nie chcę, by partner/ka lub znajomi dowiedzieli się...

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
O, znalazłam dwie rzeczy o ktorych nie chce by mąż wiedzial:
1) ze pilnuje zdrowego odżywiania sie a sama co jakiś czas kupuje coca cole cherry 😀
2) ze zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia - to wie, ale ze tak mocno, ze nie musiał nic robic żebym byla jego to nie. Nie chce by wiedział, bo lubie jak sie stara i wysila bardziej niz powinien. :)

Mężczyzna

Misfit

Seks Praktykant
W życiu inspiruję się wieloma filmami, ale w tej kwestii ważne są dwa. Pierwszy z nich to Leon zawodowiec. Jest tam scena, w której Leon tłumaczy Matyldzie, jak powinna się ubierać, jak chodzić, jak wyglądać, żeby wtopić się w tłum, być niewidzialną. Drugi z filmów to Sekretne życie Waltera Mitty. Niewyobrażalnie mądra historia o człowieku, który stał się zwyczajny, bo taka po prostu jest rzeczywistość i tego wymagało od niego życie. Tyle, że on wcale zwyczajny nie był i film opowiada o tym, co się stało, gdy ktoś potrącił ten mały kamyk, który przerodził się w lawinę. A najpiękniejsze było w nim to, że lawina pozostała cicha. Bo prawdziwe piękno nie prosi o atencję.
W każdym razie, ja długo uczyłem się być niewidzialnym i bardzo zwyczajnym. Parafrazując Hutcha z Nobody, może nawet wyszło mi za bardzo.
I nie chciałbym, żeby otoczenie wiedziało, jak bardzo to wrażenie jest mylne. Raczej nikt by nie uwierzył, że mogłem o wschodzie słońca stać nago na szczycie góry, bo taki miałem głupi pomysł...

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

nocze

Cichy Podglądacz
Ja swojej sporo rzeczy powiedziałem,ale nie wie, że mam straszną ochotę na jej siostrę.Czasem mnie korci podczas seksu, żeby jej powiedzieć ale boję się jej reakcji.