Usta psrtnerkiPanowie szukam środków na poprawę potencji ale takch naturalnych. Nie chciałbym zaczynac od viagry Szczegolnie,że mam 23 lata
Suple? Co Ty po 70 tce jesteś?Spróbuj suplementować ashwagandhe z jak największą ilością witanolidów, cynk, magnez, b6 czyli ZMA lub ZMB, zadbaj o sen, jeśli palisz to ogranicz lub postaraj się rzucić i tak samo z piciem. Dodatkowo sen minimum 8h na dobę, chociaż każdy inaczej potrzebuje. Jak będzie mało to dorzuć tribulus (nie z mixem tylko sam czysty suplement). W tym wieku powinno spokojnie wystarczyć, jeśli nie to lekarz i pełna morfologia. Ja biorę suple z samego początku listy regularnie, codziennie budzę się ze sztywnym i ochota na seks jest duża.
Bardzo zła kolejność. Bardzo.chciałbym uniknąć na raziw wizyty u lekarza, dlatego piszętutaj na forum. Po tabletkach to po jakim czasie jest efekt?
Z każdą partnerką?Mam od czasu do czasu ale coraz częściej. I to nie wiem z jakiego powodu bo pojawiaja się z niczego. Badania robiłem, testosteron również chociaz chciałbym uniknąć na raziw wizyty u lekarza, dlatego piszętutaj na forum. Po tabletkach to po jakim czasie jest efekt?
Tzn. jakie badania? Profil lipidowy też sprawdzałeś? Tzn. cholesterol LDL i trójglicerydy?Badania robiłem,
Czemu w głowie mu mieszasz. Czy jestes lekarzem?Tzn. jakie badania? Profil lipidowy też sprawdzałeś? Tzn. cholesterol LDL i trójglicerydy?
Zły wpływ na profil lipidowy mają m.in. wspomniane przez @dario_a_z używki, a także niedostateczna ilość aktywności fizycznej.
Problemy ze wzwodem najczęściej wskazują na inne problemy zdrowotne, od stresu po choroby sercowo-naczyniowe.
Stres z kolei wiąże się ze zwiększonym wydzielaniem kortyzolu.
Zarówno stres, jak i nieoptymalny profil lipidowy, wywierają zły wpływ na potencję. I nie tylko.
Na organizm trzeba patrzeć jak na całość, jak na zbiór naczyń połączonych.
Jeden aspekt nie domaga, to oznacza, że coś jest nie tak również w innych.
Nie mieszam, tylko zwracam uwagę na pewne kwestie, których być może nie on bierze pod uwagę.Czemu w głowie mu mieszasz.
Nie - jednak zdrowie i zdrowy styl życia to tematy mi bliskie. Zresztą, w rodzinie mam lekarza.Czy jestes lekarzem?
A tak naturalnie, bez wspomagaczy? Przecież jeśli podnieca Cię partnerka, to zawsze stanie. Nie pamietam, by jakiemukolwiek mojemu partnerowi nie chciał. Jak były jakieś problemy to po prostu obciągałam w taki sposób i tyle czasu, aż były twardeBrałem i cum on i viamen i kilka innych ale tak jak osoba powyżej polecam zamówienie Viamen na początek. Najlepsze i w sumie najmocniejsze ziołowe tableki na potencje jakie sa dostępne w sklepach.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Naturalne środki na erekcję | Porady seksualne | 20 | |
Futra naturalne | Fetysze i perwersje | 47 | ||
K | naturalne myszki | Fetysze i perwersje | 0 | |
C | Ćwiczenia na naturalne powiększenie długości i grubości penisa | Porady seksualne | 14 | |
K | Środki na przedwczesny wytrysk | Porady seksualne | 3 |