• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Naturalne środki na poprawę erekcji

Mężczyzna

herodon

Cichy Podglądacz
Panowie szukam środków na poprawę potencji ale takch naturalnych. Nie chciałbym zaczynac od viagry Szczegolnie,że mam 23 lata :(

Mężczyzna

Jagczy

Nowicjusz
Często masz takie problemy> Od jakiego czasu? Robileś sobie badania? Napisz trochę więcej w tej sprawie to łatwiej bedzie CI doradzić.Jesli chodzi o ziołowe tabletki to na pewno Viamen , ewentualnie polecane są jeszcze cum on, aczkolwiek sam nie ogę o nich wiele napisać ze swojego doświadczenia bo ich nie brałem . Za to Viamen tak i jestem z nich zadowolony.

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Spróbuj suplementować ashwagandhe z jak największą ilością witanolidów, cynk, magnez, b6 czyli ZMA lub ZMB, zadbaj o sen, jeśli palisz to ogranicz lub postaraj się rzucić i tak samo z piciem. Dodatkowo sen minimum 8h na dobę, chociaż każdy inaczej potrzebuje. Jak będzie mało to dorzuć tribulus (nie z mixem tylko sam czysty suplement). W tym wieku powinno spokojnie wystarczyć, jeśli nie to lekarz i pełna morfologia. Ja biorę suple z samego początku listy regularnie, codziennie budzę się ze sztywnym i ochota na seks jest duża.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Spróbuj suplementować ashwagandhe z jak największą ilością witanolidów, cynk, magnez, b6 czyli ZMA lub ZMB, zadbaj o sen, jeśli palisz to ogranicz lub postaraj się rzucić i tak samo z piciem. Dodatkowo sen minimum 8h na dobę, chociaż każdy inaczej potrzebuje. Jak będzie mało to dorzuć tribulus (nie z mixem tylko sam czysty suplement). W tym wieku powinno spokojnie wystarczyć, jeśli nie to lekarz i pełna morfologia. Ja biorę suple z samego początku listy regularnie, codziennie budzę się ze sztywnym i ochota na seks jest duża.
Suple? Co Ty po 70 tce jesteś?

Mężczyzna

herodon

Cichy Podglądacz
Mam od czasu do czasu ale coraz częściej. I to nie wiem z jakiego powodu bo pojawiaja się z niczego. Badania robiłem, testosteron również chociaz chciałbym uniknąć na raziw wizyty u lekarza, dlatego piszętutaj na forum. Po tabletkach to po jakim czasie jest efekt?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
chciałbym uniknąć na raziw wizyty u lekarza, dlatego piszętutaj na forum. Po tabletkach to po jakim czasie jest efekt?
Bardzo zła kolejność. Bardzo.
Najpierw rewizja stylu życia, stres, dieta, używki, brak ruchu. Potem lekarz. A dopiero potem cokolwiek farmaceutycznego.
Już nie raz pisałem - w wieku 23 lat weźmiesz pigułę, stanie Ci, potem bez piguły nie stanie i wmówisz sobie, że bez pigulek nie ma szans. I narobisz sobie bałaganu.

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
To akurat nie są leki, a naturalna suplementacja i witaminy. Spośród moich znajomych, którzy dbają o siebie - suplementują powyższe i wszystko jest ok.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Mam od czasu do czasu ale coraz częściej. I to nie wiem z jakiego powodu bo pojawiaja się z niczego. Badania robiłem, testosteron również chociaz chciałbym uniknąć na raziw wizyty u lekarza, dlatego piszętutaj na forum. Po tabletkach to po jakim czasie jest efekt?
Z każdą partnerką?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Badania robiłem,
Tzn. jakie badania? Profil lipidowy też sprawdzałeś? Tzn. cholesterol LDL i trójglicerydy?
Zły wpływ na profil lipidowy mają m.in. wspomniane przez @dario_a_z używki, a także niedostateczna ilość aktywności fizycznej.
Problemy ze wzwodem najczęściej wskazują na inne problemy zdrowotne, od stresu po choroby sercowo-naczyniowe.
Stres z kolei wiąże się ze zwiększonym wydzielaniem kortyzolu.
Zarówno stres, jak i nieoptymalny profil lipidowy, wywierają zły wpływ na potencję. I nie tylko.
Na organizm trzeba patrzeć jak na całość, jak na zbiór naczyń połączonych.
Jeden aspekt nie domaga, to oznacza, że coś jest nie tak również w innych.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Tzn. jakie badania? Profil lipidowy też sprawdzałeś? Tzn. cholesterol LDL i trójglicerydy?
Zły wpływ na profil lipidowy mają m.in. wspomniane przez @dario_a_z używki, a także niedostateczna ilość aktywności fizycznej.
Problemy ze wzwodem najczęściej wskazują na inne problemy zdrowotne, od stresu po choroby sercowo-naczyniowe.
Stres z kolei wiąże się ze zwiększonym wydzielaniem kortyzolu.
Zarówno stres, jak i nieoptymalny profil lipidowy, wywierają zły wpływ na potencję. I nie tylko.
Na organizm trzeba patrzeć jak na całość, jak na zbiór naczyń połączonych.
Jeden aspekt nie domaga, to oznacza, że coś jest nie tak również w innych.
Czemu w głowie mu mieszasz. Czy jestes lekarzem?

Mężczyzna

Robmusso

Seks Praktykant

Mężczyzna

Jagczy

Nowicjusz
Zalezy od osoby oraz od typu tabletek. Po Penis complete w sumie od razu powinieneś widzieć rezultat jednak im dłuzej bierzesz tym jest lepiej (dobrze jest brać codziennie oraz regularnie).

Mężczyzna

marekg

Cichy Podglądacz
Brałem i cum on i viamen i kilka innych ale tak jak osoba powyżej polecam zamówienie Viamen na początek. Najlepsze i w sumie najmocniejsze ziołowe tableki na potencje jakie sa dostępne w sklepach.

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Brałem i cum on i viamen i kilka innych ale tak jak osoba powyżej polecam zamówienie Viamen na początek. Najlepsze i w sumie najmocniejsze ziołowe tableki na potencje jakie sa dostępne w sklepach.
A tak naturalnie, bez wspomagaczy? Przecież jeśli podnieca Cię partnerka, to zawsze stanie. Nie pamietam, by jakiemukolwiek mojemu partnerowi nie chciał. Jak były jakieś problemy to po prostu obciągałam w taki sposób i tyle czasu, aż były twarde