Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
moja ex jest 7lat starszaja 30 ona 37, miala zaje... ste doswiaxczenie w obsludze kutasa, to byla moja 2ga kobieta a ja jej moze kilkudziesiatym fiutem e pizdzie
W mojej okolicy mieszka kobieta, myślę, że jest 65+, czyli o mocno ponad 20 lat ode mnie starsza ale jak ja widzę, to oczu nie mogę od niej oderwać...a ona dobrze o tym wie i porusza się w taki sposób, że siła by mnie musieli zabrać, żebym się na nią nie gapił... Bardzo seksowna.
Moja partnerka była najstarsza o 18 lat a najmłodsza 3 lata młodsza. Wiec można powiedzieć spełniłem marzenie każdego nastolatka i przeleciałem pare razy milf czyli moja sąsiadkę
u mnie to ona była starsza o 17 lat i się cieszyła że wyrwała młodego ogiera . Myślałem że to ta ją zaspokoję ale to ona nie dała i spać w nocy i obudziła lodzikiem z samego rana
a młodsza to była o 9 lat , fajny i delikatny seks ale nie ma co porównywać do starszej
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.